Главная » 2013 » Декабрь » 26 » ЄВРОМАЙДАНУ ПРИЙШОВ КАПЄЦ
8:03 AM
ЄВРОМАЙДАНУ ПРИЙШОВ КАПЄЦ

ЄВРОМАЙДАНУ ПРИЙШОВ КАПЄЦ

 

Зусилля опозиції виявилися даремними. Слід зазначити, що піднятися на хвилі Євромайдану та зажити європейського визнання трійці опозиціонерів, попри апробацію різноманітних маніпулятивних технологій, так і не вдалося. Місяць опозиційні лідери, волаючи зі сцени полум’яні революційні гасла та вдаючись до антирушійних дій, на кшталт, блокування державних інституцій, метро, аеропортів та барикадування центральної частини столиці, намагалися втримати Євромайдан під своїми прапорами, проте наразі можна констатувати невтішний для опозиції факт, що Євромайдану прийшов капєц. Насьогодні на Євромайдані залишилася купка бомжів, які звикли безкоштовно харчуватися і спати у «хоромах» КМДА і Будинку профспілок.

Народ зрозумів, що їх європейські ініціативи спаплюжили політичні інтригани псевдооб’єднаної опозиції. Українців знову спіткало глибоке розчарування від усвідомлення того, що їх вкотре використали «втемну» задля задоволення політичних амбіцій. Опозиція промайданила Україну та й кинула напризволяще, адже Євромайдан був потрібний до Вільнюського саміту, щоб найліпше засвітитися перед європейською спільнотою на тлі українського виборця.

За місяць стало зрозуміло, що майдан – не що інше як генеральна репетиція перед вирішальною битвою 2015 за президентське крісло. Кому був потрібний Євромайдан? Де та ким розроблявся сценарій чергової «кольорової» баталії? На чиє замовлення в Україні відбувалася апробація ймовірного розвитку подій під час президентських виборів 2015? З часом віднайдуться відповіді на всі ці запитання, допоки залишається лише гадати.

Проте однозначно можна сказати, що українці винесли з майдану черговий невтішний урок. Потенційний виборець зрозумів, що опозиція як політична інституція в Україні відсутня. Опозиція в черговий раз доказала свою неспроможність до конструктивних рішень. Самостійних та сильних лідерів немає, гасла застарілі і нікому не потрібні, доречи «Юлі-волю» також, адже наразі про Юлію Володимирівну в опозиції навіть ніхто не згадує.

Чим закінчаться чергові опозиційні потуги по відновленню політичного балансу в Україні у форматі новоствореної загальнонаціональної організації Народне об’єднання «Майдан», наразі залишається загадкою. Проте, зважаючи на Майдан 2004 та Євромайдан 2013, очевидно, що з такими лідерами-невдахами нажаль нічим, крім цілковитого дисбалансу.

Соня Перова

Просмотров: 342 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: