Главная » 2013 » Декабрь » 26 » ЧОМУ ПОЛЯКИ «ПХАЮТЬ НІС» У НАШІ СПРАВИ
8:21 AM
ЧОМУ ПОЛЯКИ «ПХАЮТЬ НІС» У НАШІ СПРАВИ
ЧОМУ ПОЛЯКИ «ПХАЮТЬ НІС» У НАШІ СПРАВИ

             20 грудня в Луцьку відбулась українсько-польська конференція «Дорога до Європи». Захід, в ході якого обговорювались євроінтеграційні шляхи розвитку країни, був ініційований у ході неофіційної зустрічі Генерального консула Польщі Б.Бживчи з членами регіонального «Штабу національного спротиву» В.Пащенком та І.Алексєєвим. Пащенко- координатор «Євромадану», Алексєєв – заступник голови обласного «УДАРу». 
                 Принаймні з боку Польщі були особи, уповноважені на представництво своєї крани на подібних заходах, чого не скажеш про наших співгромадян, які вирішили, що прапорець ЄС у них на грудях дає їм право вирішувати такі питання.
            В принципі, конференція цілком банальна та передбачувана. Тим більше за участю Польщі, ще й на Волині. , якщо наші співгромадяни прагнуть лише погорланити та попіаритись, прагнення польської сторони затягти Україну в ЄС чіткі, осмислені та стратегічні. Проведення подібних заходів – це лише верхівка айсберга.
               На сьогодні Польща - це одна з найслабших країн та економік Євросоюзу. З усієї Європи туди стікаються найгірші товари та висмоктуються здобутки. Польщі потрібен новий, слабкий член ЄС, на кого можна перекинути своє «ярмо». Окрім загальноєвропейського шлаку, Польща не проти скидати в Україну ще й свій низькопробний товар.
           За своє посередництво між Україною та Європою Польща хоче отримати статус так званого «куратора» над Україною як більш досвідченіший та сильніший член ЄС. А це вже означає, що поляки згадають часи свого панування на Україні та, в якості заможних «господарів життя», увійдуть у нашу з вами буденність. 
                                                                                                                                              Соня Перова
Просмотров: 258 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: