Главная » 2013 » Сентябрь » 20
... Читать дальше » )?-->
УДАР, за вказівки Віталія Кличка, готує зраду на 223 виборчому окрузі


На третій день після парламентських канікул депутати, проявили свій намір попрацювати, проголосувавши за проведення перевиборів у п’яти «проблемних» округах. Згідно з проголосованим законопроектом «Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223», перевибори відбудуться 15 грудня 2013 року. Таким чином, буде виконана одна з вимог Євросоюзу, які Україна повинна реалізувати до саміту в Вільнюсі, де планується підписання Договору про асоціацію з Європейським союзом.

bh

Крім зовнішньополітичних факторів, перевибори мають вплинути і на внутрішньо політичні процеси. Примарна перемога в округах буде сприяти укріпленню іміджу опозиції, але стратегічних перемог їй не принесе. Фракції «Батьківщина», «Удар» та «Свобода» нараховують в парламенті 170 мандатів і п’ять додаткових не змінять розстановку сил. ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Страшна правда В.Карпунцова про Віталія Ковальчука


Серед тяжких парламентських буднів нам вдалося в перерві між засіданнями Верховної Ради України в неформальній обстановці поспілкуватися з народним депутатом України, членом фракції «УДАР» Валерієм Карпунцовим.

dc

Крім основної тези про доцільність вступу України до Європейського Союзу, яке, на його думку, можливе лише за президентства В.Кличка, він нам розповів і про ті внутрішні чинники в партії, які можуть суттєво завадити стати В.Кличку Президентом України.
Неодноразово вказаний народний обранець намагався донести правду до лідера Віталія Кличка. І в перервах між його боями на боксерських турнірах, і під час відпочинку з ним на яхтах та в банях з дівчатами, у ході партійних засідань в клубі «Ріо», «Сенатор» та «Маячок». Однак В.Кличко не бажав слухати В.Карпунцова та погрожував йому фізичною розправою (обіцяв набити морду) або віддати на «партійн ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Головний "УДАРівець” втричі більше має зустрічей з представниками ЄС ніж Арсеній Яценюк

«Залізний молот» Кличко розпочав інтенсивну підготовку до майбутнього поєдинку, який проходитиме на вітчизняній політичній арені у 2015 році, тренуючись переважно закордоном з іноземними фахівцями.
В середовищі Київського міського осередку партії «УДАР» активно обговорюють нинішню поїздку лідера до рідної Німеччини у складі партійної делегації.

mn

За чотири дні перебування на другій Батьківщині Віталій Кличко повинен був встигнути переговорити з місцевою політичною і бізнесовою елітою, на предмет успішності його участі у президентських виборах 2015 року. В програмі візиту Кличка передбачені зустрічі з представниками ЄС, Бундестагу ФРН, партії «Християнсько-демократичний союз» та Фонду Конрада Аденауера. Вражаючий список співрозмовників лідера української опозиції, обумовлений нездоланним прагненням покерувати країною.
Чим ближче д ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Політичні амбіції, або боксування в борг…

Віталій Кличко організовує новий бій брата, щоб розрахуватися з боргами?

l

Ось де потрібне сильне братське плече – у скрутну годину, в тому числі фінансову. Віталій розпочинає передвиборчу кампанію, а грошей не вистачає. Тому вирішили відрядити молодшого брата Володимира на заробітки. Так розповідають в областях.
Центральний офіс «УДАРу» розіслав у регіони вказівку, якою вимагає розпочати створення місцевих виборчих штабів вже у вересні цього року. На що штаби відповіли миттєво: а де гроші?
Обласні парторганізації «УДАРу» чекають на фінанси вже цілий рік. Велика кількість працівники штабів, члени дільничних комісій та агітатори, які працювали в 2012 році на парламентських виборах, досі не отримали чесно зароблені гроші.
Непогано їм там зверху, в Києві, в теплих кабінетах писати плани, розсилати вказівки і вимагати звітності. А люди в регіонах муся ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
«УДАР» - Украинский Демократический Альянс Рэкетиров


Еще одна региональная организация партии ложится под бандитов
Кировоград по накалу страстей в региональном оппозиционном политикуме приближается в линейке абсурдных «хит-парадов» к верхним позициям. И, хотя, массовый заход лидеров ОПГ 90-х во властные структуры всех уровней состоялся еще в конце прошлого века, возобновленная партией «УДАР» уже подзабытая тенденция вызывает стойкое ощущение «дежа вю». При этом, если Киевские представители ОПГ «Рыбки» уже не вызывают удивления, а вот в регионах новые-старые лица, хорошо известные по милицейским «учетам», вызывают ступор даже у неискушенной студенческой молодежи, записавшейся в «УДАР».
g


Началось все с того, что кировоградский бизнесмен Николай Онул провозгласил себя «оппозиционным деятелем» и начал последовательно дрейфовать к «УДАРу». Сближение с пока еще действующим руководителем Анатолием Ревенко оказалось более ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
В Ялту к Януковичу приедут Клинтон и Блэр


В ходе работы десятой Ялтинской ежегодной встречи «Украина и мир в эпоху перемен: факторы успеха» ожидается участие группы бывших и действующих руководителей стран Европы и США.

По данным информационного управления Совета министров Крыма, встреча будет проходить с 19 по 22 сентября в Ливадийском дворце. Тут выступят, в том числе, 42-й президент США (1993-2001) Билл Клинтон и премьер-министр Великобритании (1997-2007) Тони Блэр.

В дискуссиях поучаствуют 250 политиков, бизнесменов, представителей общественных организаций из 20 стран мира. Среди участников — Европейский комиссар по вопросам расширения и европейской политики соседства Штефан Фюле, президент Польши (1995-2005), Александр Квасьневский, премьер-министр Италии (2011-2013) Марио Монти, генеральный секретарь Интерпола Рональд Ноубл, канцлер Германии (1998-2005) Герхард Шредер, ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |