Главная » 2013 » Сентябрь » 18
... Читать дальше » )?-->
Кличко задействует иностранных боксёров в президентских выборах


Поклонники Виталия Кличко во всём мире с разочарованием и даже негодованием узнали новость о том, что следующий поединок боксёра-чемпиона состоится не ранее 2014 года. Все уже настроились на бой с канадцем Бермейном Стиверном, который планировался на эту осень, но, как оказалось, стали заложниками предстоящей избирательной кампании в Украине.



В 2015 году Виталий хочет испытать судьбу и попробовать себя в роли кандидата в президенты Украины, а потому вся его нынешняя жизнь, в том числе и боксёрская карьера, выстраивается политтехнологами Сергея Лёвочкина и партии «УДАР».
Так как Кличко ничего не может предложить избирателю, кроме своих заслуг на ринге, то было принято решение в пропаганде особый акцент делать на спортивные успехи будущего кандидата. И машину успешно запустили.
Летом этого года должны были ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Земельні загарбники із партії УДАР

В столиці все частіше і частіше виникають земельні скандали із забудовниками і якщо раніше до цього були причетні тільки представники команди Черновецького, то зараз все більше і більше звучать прізвища опозиційних політиків, які також прикладають руку до дерибану київської землі.
Але найбільше мене як простого обивателя обурює те, що окремі з них намагаються виставити нас всіх «бидлом», яке не має ні права на землю, парки, зелені зони, а яке ще до того не має права відстоювати свою громадську позицію.Не так давно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що забудовник по вул. Серафімовича (м.Київ) ТОВ «Тельбін ІВА», яке пов’язують з народними депутатами України, членами фракції «УДАР» Валерієм Іщенко та Артуром Палатним, подав позовну заяву на активістів, які захищають сквер з матеріальною претензією на суму 500 тис. грн. Вказані особи зрозумівши, що київська влада в цьому конфлікті вс ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Хвороба Паркінсона – професійний вирок боксерові

З наближенням виборів 2015 року мас-медіа все більше рясніють резонансними та навіть сенсаційними повідомленнями, й вже на перший погляд розумієш, що темпи обговорення політичного майбутнього України, в контексті підготовки до виборчих процесів, набирають шалених обертів.

fdf

Не обійшли інформаційні процеси і Віталія Кличка, який став героєм перших шпальт засобів масової інформації під знаком «зняття з президентських виборів» через недотримання політиком норми щодо постійного проживання в Україні. І ось ще одну сенсаційну новину поширили вітчизняні мас-медіа, а точніше сказати, розкопали попередні медичні таємниці боксера Віталія Кличка, які, хто знає, як можуть вплинути на подальшу долю спортсмена та політика.
Вперше, відкрито, тема хвороби Віталія Кличка підіймалася в червні 2011 року, коли суд німецького міста Ессена відхилив позов Віталія ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |