Главная » 2013 » Сентябрь » 21

В Симферополе прошел «Марш Освобождения»

ggg

В Симферополе состоялась акция «Марш Освобождения», организованная крымской ячейкой Народно-Освободительного Движения. Активисты информировали симферопольцев и гостей столицы о положении дел в Украине. В частности в листовках содержались сведения об оккупации Украины США и их союзниками. Такие выводы были сделаны на основе вмешательства Штатов в политическую систему Украины, уничтожение армии и системы образования, препятствие развитию крупного бизнеса, искажение истории. Мероприятие нашло отклик среди горожан, многие проявили интерес к предложенной информации. Помимо Симферополя подобные Марши проведены и в других городах Украины и России.



 Источник: http://komtv.org/16046-v-simferopole-proshel-marsh-osvobozhdeniya/
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Пінчук розпочав фінансування Кличка


Добрі новини для обласних і районних осередків «УДАРу» - гроші вони таки отримають. Віталій Кличко домовився з Віктором Пінчуком, що той перерахує йому 450 тисяч дол. за показ реклами «Інтерпайпу» під час бою молодшого брата Володимира з Повєткіним. Якщо схема спрацює, то таким чином буде легалізовано ще до 2 млн. «зелених».

o

Так що, тим, хто ще не встиг написати заяви про вихід з партії «УДАР», було б непогано дотерпіти до жовтня – гроші мають бути. Обіцяють навіть преміальними компенсувати моральну шкоду за річне очікування. Схоже, що в центральному штабі таки злякалися результатів своєї непрофесійної кадрової політики. Аби не було запізно.
Виникає ще питання: чому Пінчук вирішив підтримати Кличка? Адже останнім часом він намагався не влазити в політику. Його політична ера давно сплинула, і він переключився виключно на бізнесові та соціально-культ ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |  

... Читать дальше » )?-->
Посада Дніпропетровського керівника «УДАРу» продається на аукціоні


«Пока русские дерутся – евреи делают деньги», так здається звучить старе як світ, але глибинне за своєю суттю прислів’я. І нічого тут немає вкрай поганогоJ Коли є попит, завжди знайдеться безліч цікавих пропозицій. Схоже, з такими принципами по життю йдуть наші «патріотичні» мужі.
Так, поки серед представників опозиції йде боротьба «не на життя, а на смерть» за місце під майбутнім сонцем, з використанням різноманітних піаркампаній за посаду голови Дніпропетровського обласного осередку «УДАРу», найкмітливіші з них, почали потихеньку гроші, а бо ж інші бартерні послуги за посаду пропонувати.

h

Наприклад, президент корпорації «Логос» Валерій Шамотій мав, як то кажуть, контакт з головою центрального виконавчого комітету «УДАРу» Віталієм Ковальчуком. Контактували вони з приводу можливого фінансування виборчої кампанії В.Кличк ... Читать дальше »
Прикрепления:
Добавил: ufolog |