Главная » 2013 » Сентябрь » 20 » УДАР, за вказівки Віталія Кличка, готує зраду на 223 виборчому окрузі
4:52 PM
УДАР, за вказівки Віталія Кличка, готує зраду на 223 виборчому окрузі
УДАР, за вказівки Віталія Кличка, готує зраду на 223 виборчому окрузі


На третій день після парламентських канікул депутати, проявили свій намір попрацювати, проголосувавши за проведення перевиборів у п’яти «проблемних» округах. Згідно з проголосованим законопроектом «Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223», перевибори відбудуться 15 грудня 2013 року. Таким чином, буде виконана одна з вимог Євросоюзу, які Україна повинна реалізувати до саміту в Вільнюсі, де планується підписання Договору про асоціацію з Європейським союзом.

bh

Крім зовнішньополітичних факторів, перевибори мають вплинути і на внутрішньо політичні процеси. Примарна перемога в округах буде сприяти укріпленню іміджу опозиції, але стратегічних перемог їй не принесе. Фракції «Батьківщина», «Удар» та «Свобода» нараховують в парламенті 170 мандатів і п’ять додаткових не змінять розстановку сил. Але ці перевибори в черговий раз можуть стати для опозиції своєрідним екзаменом для перевірки їх єдності, підготовку до якого не всі члени т.зв. «опозиційного консорціуму» розпочали з чесних кроків.
Відома форма т.зв. «партизанського загону» з трьох опозиційних лідерів Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Віталія Кличка, як в приказці так і вжитті виявилася із зрадником.
Офіційно опозиція вирішила, що на вибори в грудні підуть єдині кандидати, які підтримуватимуться всіма опозиційними партіями. Але, лідер «УДАРу» не звик програвати і в цей раз не хоче здаватись. Незважаючи на домовленості в опозиції про підтримку Юрія Левченка, як єдиного кандидата на 223 столичному окрузі, Кличко провів перемовини з Петром Порошенком та Юрієм Луценком та дав вказівку представникам «УДАРу» про пошук своїх кандидатів, які зможуть перемогти підтримуваного «Батьківщиною» і «Свободівцями».
Така позиція Кличка в черговий раз свідчить, що в українській опозиції діють два конкуруючих фронта, кожен з яких хоче самостійно вирішувати свої питання і ніколи не буду «ділитися» з іншими.

http://dissident-ua.org/post/61701370341

Просмотров: 267 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: