Главная » 2013 » Сентябрь » 20 » Страшна правда В.Карпунцова про Віталія Ковальчука
4:50 PM
Страшна правда В.Карпунцова про Віталія Ковальчука
Страшна правда В.Карпунцова про Віталія Ковальчука


Серед тяжких парламентських буднів нам вдалося в перерві між засіданнями Верховної Ради України в неформальній обстановці поспілкуватися з народним депутатом України, членом фракції «УДАР» Валерієм Карпунцовим.

dc

Крім основної тези про доцільність вступу України до Європейського Союзу, яке, на його думку, можливе лише за президентства В.Кличка, він нам розповів і про ті внутрішні чинники в партії, які можуть суттєво завадити стати В.Кличку Президентом України.
Неодноразово вказаний народний обранець намагався донести правду до лідера Віталія Кличка. І в перервах між його боями на боксерських турнірах, і під час відпочинку з ним на яхтах та в банях з дівчатами, у ході партійних засідань в клубі «Ріо», «Сенатор» та «Маячок». Однак В.Кличко не бажав слухати В.Карпунцова та погрожував йому фізичною розправою (обіцяв набити морду) або віддати на «партійний суд» В.Куренному та його особистому кату Андреасу Павлоу.
Ми змогли почути крик душі справжнього народного депутата України В.Карпунцова, який відверто заявив, що не боїться можливої розправи над ним основного кримінального авторитета партії «УДАР», кума В.Кличка – А.Палатного (народний депутат України, член фракції «УДАР»), і тепер доводимо до Вас шановні читачі страшну і гірку правду про заступника голови партії «УДАР» Віталія Ковальчука.
В.Карпунцов розповів, що В.Ковальчук, якого з першого дня подружнього життя почала бити його дружина, в один період відчув ненависть до всіх жінок і дав слово, що до кінця життя буде їм мститися.
В.Ковальчук, який серед свого близького оточення постійно заявляє, що його ідеал - це великий Л.Берія і всі зможуть це відчути, якщо він Кличка зробить Президентом України.
Для того, щоб відповідати своєму ідеалу він користуючись посадою в партії постійно змушує жінок вступати з ним в інтимні стосунки (повторюючи долю свого кумиру).
Так було і з народним депутатом та керівником міжнародного департаменту партії Марією Іоновою. Для того, щоб відчути свою перевагу над її чоловіком громадянином США, політтехнологом партії «УДАР» Мироном Василиком, він жорстоко та ганебно в любий час в партійному офісі нападав на Марію та ґвалтував її.
Аналогічні дії, В.Ковальчук застосовував до громадської активістки руху «Чесно» Вікторії Сюмар та багатьох інших молодих дівчат партії «УДАР», впроваджуючи в життя самі брудні свої сексуальні фантазії.
Однак вся ганебність його чоловічої сутті була розкрита, коли Марія Іонова повідомила йому, що вона вагітна. В.Ковальчук змусив її переконати свого чоловіка, що це його дитина, що Марія успішно зробила, а він вже протягом 6 років не визнає свою доньку Софію та відмовляється від неї.
А саме паскудне було те, що коханки Ковальчука: Вікторія Сюмар та близька подруга родини Ковальчуків і прес-секретар партії Оксана Зінов’єва також були вагітні від Віталія Ковальчука, який ПРИМУСИВ їх зробити аборти – тобто дав вказівку ВБИТИ власних дітей. ЖАХ!!!
Це дійсно СТРАШНА ПРАВДА про Віталія Ковальчука, і коли чуєш цю правду, то кров зупиняється по всьому тілу.
В.Карпунцов здоровий сильний чоловік, витираючи скупу чоловічу сльозу сказав нам: «Яка нехороша людина цей Віталій Ковальчук і хто зможе найти на нього управу».
ХТО БУДЕ КЕРУВАТИ КРАЇНОЮ – КОВАЛЬЧУКИ-БЕРІЇ???
ЦЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ…

http://cjour.net/post/61710680707

Просмотров: 348 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: