Главная » 2013 » Сентябрь » 21 » Пінчук розпочав фінансування Кличка
6:40 PM
Пінчук розпочав фінансування Кличка
Пінчук розпочав фінансування Кличка


Добрі новини для обласних і районних осередків «УДАРу» - гроші вони таки отримають. Віталій Кличко домовився з Віктором Пінчуком, що той перерахує йому 450 тисяч дол. за показ реклами «Інтерпайпу» під час бою молодшого брата Володимира з Повєткіним. Якщо схема спрацює, то таким чином буде легалізовано ще до 2 млн. «зелених».

o

Так що, тим, хто ще не встиг написати заяви про вихід з партії «УДАР», було б непогано дотерпіти до жовтня – гроші мають бути. Обіцяють навіть преміальними компенсувати моральну шкоду за річне очікування. Схоже, що в центральному штабі таки злякалися результатів своєї непрофесійної кадрової політики. Аби не було запізно.
Виникає ще питання: чому Пінчук вирішив підтримати Кличка? Адже останнім часом він намагався не влазити в політику. Його політична ера давно сплинула, і він переключився виключно на бізнесові та соціально-культурні проекти.
Як виявилось, ситуація банальна. Справа Гонгадзе буде висіти над тестем Пінчука, другим президентом України Кучмою, до кінця його життя. А отже будь яка зміна влади в країні оголює цю ситуацію, і Пінчук вимушений домовлятися щоразу після виборів, щоб діда не чіпали. Бо як свідчить сьогодення, нинішня влада через Генпрокуратуру не дає Кучмі спокійно спати.
Отже Пінчук знову вирішив пограти в політику. Так як з чинною владою до кінця домовитись не вдається, а окрім Януковича реальним кандидатом є лише Кличко, то він зробив ставку на нього. Ризики, звичайно, дуже великі, і намагаючись їх компенсувати, Пінчук домовився, що у разі перемоги Кличка, той сприятиме призначенню на посаду Прем’єра «своєї» людини.
До цього часу всі політичні проекти, які фінансував Пінчук, були провальними. Найгучніший з них – команда «Озимого покоління» на чолі з Хорошковським. Із останньої публікації Мустафи Найєма на сайті «Української правди» можна зробити висновок, що з великою вірогідністю Кличко має великі шанси стати черговими політичними граблями, на які наступить Пінчук. Але Пінчуку видніше. Хто зна, може він отримує задоволення, коли йому по голові б’є держак від грабель.

http://dissident-ua.org/post/61794735210

Просмотров: 356 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: