Главная » 2013 » Сентябрь » 27 » Жоден «УДАРівець» не віддав шану «Бабиному яру»
9:29 PM
Жоден «УДАРівець» не віддав шану «Бабиному яру»

Жоден «УДАРівець» не віддав шану «Бабиному яру»

          Заявлені демократи від «УДАРу», політичної партії, пріоритетним завданням якої, згідно фундаментальних засад, є розбудова саме правової держави. Держави, в якій найвищою цінністю вважатиметься життя і свобода кожної людини без винятку.

         Про ці та інші, приємні на слух, демократичні принципи державотворення при будь-якій нагоді трублять «ударівські сурми», доводячи до людей благі наміри зробити з України цивілізовану проєвропейську державу.

         Як і всі інші представники опозиційних формувань, «ударівці» не втрачають нагоди публічно продемонструвати, нажаль тільки на словах, свою любов до України та народу. Ось, тільки незрозуміло, чому ці голослівні патріоти не спромоглися відвідати Бабин яр та в 73-й раз вшанувати пам'ять тисячам, розстріляних фашистськими окупантами та колабораціоністами, нашим співвітчизникам, серед яких були і діти, які тільки-но почали пристосовуватися до умов цього світу?

         Напевно, що псевдопатріотів від «УДАРу» історія нашої країни їх вже не цікавить, оскільки для них на даному етапі важливо вшановувати, перш за все, собі пам'ять та меценатам і, не думаючи про минуле, впевнено мандрувати у, хоч і аморальне, але, заможне та щасливе, майбутнє.

Але, навіщо їм згадувати історія семи десятилітньої давності в умовах, коли ось-ось їх лідер вхопить зірку і можливо стане Президентом або хоча б спробує ним стати.
Просмотров: 351 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: