Главная » 2013 » Сентябрь » 29 » Тільки один опозиціонер відвідав і віддав шану «Бабиному Яру»
7:12 PM
Тільки один опозиціонер відвідав і віддав шану «Бабиному Яру»

Тільки один опозиціонер відвідав і віддав шану «Бабиному Яру»

ра 

Чи єврей Яценюк? Якщо до цього дня у вас були якісь сумніви, можете про них забути. Сьогодні Яценюк особисто прийшов до «Бабиного Яру» вшанувати пам'ять своїх загиблих предків. Його ініціативу не підтримало навіть керівництво «Батьківщини», не кажучи вже про Кличка, Тягнибока та Луценка.

Відсутність Тягнибока в «Бабиному Яру» пояснити просто – він всім відомий своїм однозначним ставленням до представників цієї нації. Луценку на євреїв просто начхати, не зважаючи на те, що Юра сам підозріло «кагтавить». А Кличку... Кличко, хоча і сам єврей (покійна бабуся – Етінзон Тамара Юхимівна), звик спілкуватися з німцями, які в часи Великої Вітчизняної знищили найбільшу кількість євреїв. Та й з Німеччини до Києва заради «Бабиного Яру», якось далекувато їхати. Кличко навіть на засідання парламенту не їздить, а сюди тим паче не поїде. Ти більше, що політтехнологи «УДАРу» давно його переконали, що євреєм бути не рейтингово.

Яценюка одного тягне до «Бабиного Яру». Мабуть, не можна засуджувати людину за національну приналежність. Однак, мені здається, що Арсеній Петрович не має приховувати від виборців єврейські коріння. Єврей – він і в Україні єврей, і не варто соромитись своїх предків, а тим більше здіймати галас з цього приводу, як це робив Сеня під час минулих виборів. Навіть єврейська громада тоді на Яценюку не аби як образилася.

Можливо тепер у Яценюка досвіду побільшало, чого бажаємо і Кличкові, адже скільки не вичищай Інтернет від інформації про своє єврейство і не ігноруй «Бабин Яр», все рівно від того меншим євреєм не станеш. Отже Кличкові можна лише порадити перестати врешті дурити себе і людей та починати говорити правду і про своє походження, і про кримінальне минуле, і про сексуальну орієнтацію брата, і про Австрійське чи Німецьке громадянство. Виборець має знати правду, а не картинку з постера.

Просмотров: 312 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: