Главная » 2013 » Сентябрь » 27 » Опозиція проігнорувала вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру
9:33 PM
Опозиція проігнорувала вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру

Опозиція проігнорувала вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру  

          27 вересня п.р. Президент України, Прем’єр-міністр, Голова Верховної Ради, Секретар РНБО, голова Київської міської держадміністрації, голова Київської обласної держадміністрації, численні іноземні посли та дипломати, представники громадськості та духовенства вшанували пам'ять жертв фашизму в Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр». Жодного представника опозиції на заході вшанування не було!

         З представниками українського аналогу NSDAP часів «третього рейху» - «Свободи» все зрозуміло. Але вибачте – де інші опозиційні лідери?! Арсеній Яценюк взагалі десь пропав, а в засобах масової інформації були лише світлини обіду політика з власниками чебуречної у Гребінках на Васильківщині, де політика приймала родина, яка тримає чебуречну біля траси. Навіть жодного заступника рекламника чебуреків також не було!

         Лідер «УДАРу» терміново поїхав до Бердянська Запорізької області відкривати оновлену його коштом дитячо-юнацьку спортивну школу. Заступник В.Кличка Віталій Ковальчук взагалі був «надто зайнятий» приготуванням до поїздки 29 вересня п.р. до Вільнюсу. Дійсно дуже поважна причина...

         Прикро, що доводиться поєднувати в одному матеріалі тему вшанування пам'яті жертв Бабиного Яру та дій політичних покидьків, які «дивним чином» зникли з Києва у «важливих справах».

         Іноземний дипкорпус, який вшановував жертв Бабиного Яру майже у повному складі, не на камеру був м’яко кажучи, щиро здивований такою поведінкою українських опозиціонерів та судячи з цього, обов’язково чекатиме від них пояснень.

         Якщо «єврейський чинник» так непокоїть Тягнибока, Кличка та Яценюка з їхніми політтехнологами то їм варто нагадати, що під час німецької окупації Києва у 1941-1943 роках в Бабиному Яру розстрілювали не лише євреїв а й підпільників, радянських активістів, членів Організації Українських Націоналістів, циган, «саботажників, порушників комендантської години» та інших більше ніж 100 тисяч ні в чому не винних людей.   

         Не соромно вам, представники опозиції?  Якщо ви не вшановуєте своїх закатованих земляків, то які ви взагалі громадяни України. Хоча, враховуючи, що окремі з опозиціонерів мають якщо не паспорти, а візи на громадянство в інших країнах, то чому дивуватись? Відсьогодні Кличко з Яценюком поставили себе на одну щаблю з «Сволотою». Вибачте за нетолерантність – «Свободою»…

Просмотров: 299 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: