Главная » 2013 » Сентябрь » 27 » Матері звинувачують депутата «УДАРу» Ткачука у вбивстві їх дітей
8:43 AM
Матері звинувачують депутата «УДАРу» Ткачука у вбивстві їх дітей

Матері звинувачують депутата «УДАРу» Ткачука у вбивстві їх дітей

 yuyi

         Загнанні в кут мешканці Вінниці, наситившись вдосталь кривавим бенкетом від місцевих легенд кримінального світу братів Ткачуків, які наразі є почесними володарями партбілетів «УДАРу», об’єдналися у громадську організацію під назвою: «Батьки вбитих дітей», щоб гуртом захищатися від небаченого свавілля цих шановних «політиканів з кастетами».

         Починаючи з кінця 90-их, Геннадій та Ігор Ткачуки (Гєша і Гоша відповідно) загубили стільки люду, що плаха по ним аж стогне. Ці дві «людини» без докору сумління позбавляли жінок чоловіків, батьків дітей,  а тепер представляють інтереси демократичної партії Кличка, яка завзято бореться із свавіллям влади. Гєша Ткачук, так його брати по зброї у Вінниці називають, пробрався навіть до лав Верховної Ради і тепер представляє інтереси у парламенті, постраждалих від його кривавих рук, людей – парадокс. Гоша, в свою чергу, продовжує від імені «УДАРу» і всіх блатних, керувати бенкетом у Вінниці, оскільки над його грішною головою утворився «депутатський дах» в особі брата Гєши, який рішає будь-які проблеми. А люди продовжують з  відчуттям жаху та болю чути прізвище «Ткачук».

         Одними з ініціаторів громадського утворення «Батьки вбитих дітей» стали батьки Юрія Падалка та Ігоря Бучинського, які стали жертвами знайомства з кланом Ткачуків. Юра Падалко загинув, коли найманий вбивця намагався застрелити Гєшу Ткачука, який свого часу добряче напаскудив місцевому авторитету Руслану Попику. Хлопець прийняв кулі кіллера, на жаль, випадково врятувавши негідника, який навіть не пам’ятає зараз прізвища свого рятівника.

         Друга жертва братів-нелюдів, Ігор Бучинський став жертвою фінансової кризи в сім’ї Ткачуків. Бучинський, будучи контролером на «сімейному базарі», не задумуючись погодився взяти на себе кредит для Гошика та Гєшика у розмірі 100 000 доларів. Після чого, ввечері 22 листопада 2001 року зателефонував один із братів Ткачуків і визвав Бучинського на роботу, а вже вранці його знайшли мертвим з виколотими очима. Але за висновками місцевих стражів порядку, хлопець помер від переохолодження, що в черговий раз свідчить про ткачуківську депутатську кришу.

І таких випадків безліч. Варто лише розпитати жителів Вінниці, які чудово знають хто такі Геннадій та Ігор Ткачуки – кривавий дует «УДАРу».

 

                

        

 

Просмотров: 315 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: