Главная » 2013 » Сентябрь » 27 » Лідери «Об’єднаної опозиції» проігнорували «Бабин яр»
9:28 PM
Лідери «Об’єднаної опозиції» проігнорували «Бабин яр»

Лідери «Об’єднаної опозиції» проігнорували «Бабин яр»

 Зірвався черговий прояв удаваного патріотизму від опозиційної свори. Жоден представник об’єднаних сил не взяв участі у заходах вшанування пам’яті жертв масових репресій у Бабиному Яру. Керівники «Свободи», «УДАРу» та «Батьківщини» хоч і заявляли про своє бажання взяти участь у заходах, проте знайшли більш вагомі заняття.

Хоча, якщо подивитись на кожного окремого з них все стає на місця. Тягнибок проігнорував день пам’яті через те, що… як би толерантніше висловитись, не зможе він корчити скорботну міну тоді, коли душа співає… Єдине що могло б засмутити в цей день Тягнибока, це погана робота поліцаїв.

Що ж на рахунок лідера «УДАРу» - у нього зараз серйозніші проблеми. Кличко шукає можливості обійти законодавство та пояснити ЦВК, чому не жив в Україні останні десять років, чому будучи майже громадянином Німеччини він прагне стати Президентом України.

Не зрозуміло тільки чим був зайнятий Арсеній Петрович? Хто -хто, а він точно мав бути. І якщо не через можливість попіаритись, то хоча б вшанувати пам'ять предків…

Просмотров: 363 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: