Главная » 2013 » Сентябрь » 29 » Кличко повіз пасквілі на Яценюка і Тягнибока до Вільнюса
7:15 PM
Кличко повіз пасквілі на Яценюка і Тягнибока до Вільнюса

Кличко повіз пасквілі на Яценюка і Тягнибока до Вільнюса

 rety

         Віталій Кличко в політиці, як і в боксі, не самостійна людина й все за нього вирішують промоутери та політконсультанти, яким необхідно лише одне - вигідно продати свого підопічного.

Саме цим пояснюється ігнорування Віталія Кличка, за рекомендацій політтехнологів, вшанування пам'яті жертв фашизму в Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр»                27 вересня п.р., на якому були присутні усі вітчизняні високопосадовці, іноземні посли та дипломати, представники громадськості та духовенства.

Політичні консультанти,  за важливіше для свого підопічного, вирішили в цей час зайнятися його підготовкою до поїздки у Литву для зустрічі з Президентом держави Далею Грибаускайте, яка є впливовим європейським політиком та до якої прислуховуються в ЄС.

З метою організації цієї зустрічі 29 вересня п.р. до Вільнюса вилітають заступник «УДАРу» Віталій Ковальчук, нардеп Марія Іонова та прес-секретар партії Оксана Зінов’єва. Віталій Кличко має намір прибути до Вільнюса 30 вересня п.р. з Австрії, де він відвідує свого брата Володимира. Офіційною метою поїздки визначено обговорення питання євроінтеграції України напередодні Саміту східного партнерства у м.Вільнюсі.

Як вдалося дізнатися з джерел в «УДАРі», Віталій Кличко також везе до Вільнюса зібраний компромат на своїх «друзів» по опозиції Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока. Що там є і до чого це може призвести, можна лише здогадуватися. Але виносити «сміття з хати» лідер «УДАРу» почав, звичайно, згідно розробленого далекоглядного плану.

Просмотров: 252 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: