Главная » 2013 » Сентябрь » 27 » Євреї ігнорують «Бабин Яр»?
9:31 PM
Євреї ігнорують «Бабин Яр»?

Євреї ігнорують «Бабин Яр»?

Таке питання виникло у присутніх 27 вересня в урочищі «Бабин Яр» в м. Києві на покладанні квітів та вшануванні  пам’яті жертв Голокосту.

Президент, Прем’єр-міністр, голови Київської міської та обласної державних адміністрацій, керівники силових та інших відомств нашої держави, а також представники провідних конфесій України (УПЦ КП, греко-католики, мусульмани) вшанували пам’ять загиблих, у т.ч. хвилиною мовчання.

fВодночас, відсутність на вказаних заходах представників єврейської громади Києва, м’яко кажучи, здивувала всіх присутніх. Не прийняли участь а ні Я.Блайх, а ні М.Асман, а ні О.Левін, навіть О.Фельдмана не було.  Не кажучи вже про таких «грандів» єврейського світу як І.Коломойський або В.Рабінович, які з числа усіх наших «професійних» євреїв завдяки своїм капіталам займають найвпливовіші позиції в єврейській громаді не лише України,а й світу.

Але на жаль згадані особи, насамперед Ігор Валерійович, не приймають участь у таких подіях. А кому як не йому - голові «Об’єднаної єврейської громади» надавати приклад. Мабуть саме тому й ходять чутки про те, що всі ці «високі» посади в єврейських громадських організаціях йому потрібні лише для піару та якості трибуни з захисту своїх бізнес-інтересів.

iФормально віддувався за всіх євреїв народний депутат України від партії влади Я.Табачник. Мабуть лише йому стало хисту та поваги до своїх земляків і одновірців, які загинули у роки війни лише за своє походження.

Водночас, постає питання: а можливо усіх наших «професійних» євреїв злякала негода у вигляді проливного дощу, чи це все ж таки відкрите демонстрування лідерами єврейської громади свого опозиційного ставлення до діючої влади?

l7А можливо, що вся ця метушня навколо вшанування пам’яті жертвам Голокосту потрібна лише Президенту та органам влади? Адже їх не злякав дощ і вони поклали квіти у Бабиному Яру, вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Цікаве питання… Та й відповідь напрошується сама.

Всі наші «вельмиповажні борці за єврейську націю» дуже полюбляють масові заходи, коли можна покрасуватись або проголосити черговий лозунг про утиски євреїв, а тут що? Ні тобі піару, ні реклами, ще й на квіти прийдеться витратитись.

От і виходить, що вшанування пам’яті загиблих євреїв - це питання влади та самосвідомих українців, а їм самим (Коломойським, Рабіновичам, Асманам та ін.) нема до цього жодного діла…

Але не забуваймо народну мудрість – без минулого нема майбутнього.

Просмотров: 342 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: