Главная » 2013 » Сентябрь » 29 » А Кличко в цьому місяці всього 5 днів проживав в Україні
7:14 PM
А Кличко в цьому місяці всього 5 днів проживав в Україні
А Кличко в цьому місяці всього 5 днів проживав в Україні  


          Ймовірний кандидат на посаду Президента України, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко останнім часом віддає перевагу краєвидам своєї другої Батьківщини – Німеччини або, теж рідної, Австрії, яка настільки вражає політчемпіона своєю гостинністю, що він лише 5 днів, впродовж останнього місяця перебував в Україні.

         Доречі, очільник провідної вітчизняної парламентської фракції має тимчасовий дозвіл або й зовсім постійну посвідку на проживання в Австрії, що є абсолютно логічним, враховуючи терміни та періодичність його перебування в цій країні. Там Кличко і податки сплачує, там ним пишаються, як своїм.

         Напевно, що, з огляду на вищевказані обставини, необхідно рекомендувати Віталію Кличку пробувати позмагатися у австрійській чи німецькій виборчій кампанії на посаду федеративного Президента, або у повному складі влитися своїм «УДАРом» до лав Національрату, чи прямо у Бундесрат, щоб далеко не їздити і не марнувати часу на перельоти. Дійсно, якщо людині і його сім’ї комфортно за межами України, то навіщо і самому мучитись і електорату голову дурити. Скажи чесно і відверто, не подобається мені Україна, не бажаю тут жити і ростити дітей та і вперед – на багатші села: до Австрії, Німеччини, чи взагалі у США. Там, у політиці таких інтелектуалів як Кличко вельми поважають.
Просмотров: 252 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: