Главная » 2013 » Декабрь » 23 » Кличко вкотре зганьбився на Євромайдані
6:28 PM
Кличко вкотре зганьбився на Євромайдані
Кличко вкотре зганьбився на Євромайдані

З кожним публічним виступом Віталія Кличка падають його рейтинги та все більше потенційних виборців розуміють, що з видатного боксера ніколи не вийде реального політика всеукраїнського масштабу. Ретельно написані політичними консультантами та «спічрайтерами» тексти виступів є достойними для політика всеукраїнського масштабу, але коли вони звучать з вуст Віталія Володимировича трапляються постійні «Кличко-ляпи».
Згадаймо хоча б останні з них – плутанина міністра МВС з міністром оборони, забудькуватість країн, континентів та «мичання» в єфірі. 
Мабуть, втрачене в дитинстві важко набути вже у зрілому віці. Не поможуть тут ні «спічрайтери», ні знавці-ерудити з оточення.
І ось вкотре В.Кличко зганьбився під час виступу на Євромайдані викликавши Президента України на боксерський ринг. Можливо замислився Віталій Володимирович про своє боксерське минуле та представив Президента в ролі Леннокса Льюїса. Ну ніяк не виходить у В.Кличка в повному обсязі довести до народу думки політичних консультантів, обов’язково щось вставить своє та сплюндрує усе заплановане текстом.
І тут залишається висловитися лише словами видатного спортивного коментатора з деяким актуальним доробком – «Такий Президент нам не потрібен». 

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 275 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: