Главная » 2013 » Декабрь » 3 » Винуватцем всіх бід Кличка виявився його соратник – Луценко
12:36 PM
Винуватцем всіх бід Кличка виявився його соратник – Луценко

Винуватцем всіх бід Кличка виявився його соратник – Луценко

 

Питання, яке цікавило громадськість протягом останніх днів – хто ж стоїть за оприлюдненням компрометуючих матеріалів стосовно лідера партії «УДАР» В.Кличка, нарешті знайшло свою відповідь.

Слідом за поштою головного «ловеласа» України, безкомпромісні хакери з «Anonymous» вивернули на суд громадськості усю спідню прес-секретаря Юрія Луценка – Л.Сарган.

Як виявилося, одразу після появи компромату на сумнозвісного «боксера», лідер «Третьої Української Республіки» - Ю.Луценко наказав своїм підлеглим максимально поширити матеріали, чим, напевно, хотів посадити В.Кличка до конкретної «лужі».

«В работу!», — написав Луценко та відправив посилання на сайт хакерів, де виклали зламану пошту Кличка.

Що відбувалось у стані піарщиків Ю.Луценка протягом наступних годин чітко видно з листування Л.Сарган.

Не зрозуміло тільки навіщо Юрію Віталійовичу підкладати таку «свиню» колезі по опозиційній боротьбі. Можливо не все так гладко у таборі «об’єднанців», хоч вони і намагаються всіляко демонструвати свою монолітність…

Окремим рядком слід зазначити наслідки такого нечемного удару під дих головному «УДАРівцю».

Як неодноразово зазначали знайомі В.Кличка, він людина досить образлива. І злопам’ятна. І битися вміє (принаймні на ринзі).

Тож, залишається нещодавно помилуваному злодюжці Ю.Луценку сподіватися й тихесенько молитися щоб В.Кличко все ж таки не став президентом, бо інакше чекає Юрія Віталійовича переїзд до комфортабельної камери у Качанівському «санаторії».

Катерина Журавльова, "Аргумент”

Просмотров: 324 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: