Главная » 2013 » Декабрь » 5 » В.Кличко та вінницькі лідери «УДАРу» Ткачуки – організатори побиття міліції
2:47 PM
В.Кличко та вінницькі лідери «УДАРу» Ткачуки – організатори побиття міліції

В.Кличко та вінницькі лідери «УДАРу» Ткачуки – організатори побиття міліції

 

Лідери опозиції і раніше неодноразово попадались на брехні, вводячи людей в оману то щодо власних статків, то з приводу виїздів за кордон, коли інші мітингували на майданах, а інколи просто, за порадою політтехнологів. Ось і зараз, коли в державі досить напружена ситуація, опозиціонери не можуть позбутись цієї ганебної звички. Так, П.Порошенко героїчно відбивався від найнятих ним же «тітушок», а потім розповідав про свій подвиг власному ж чесному «5 каналу». О.Тягнибок від нього не відставав, говорячи, що «Свобода» не має відношення до сутичок з МВС, а в цей час його рідний брат б’ється з «Беркутом», побратим-депутат Е.Леонов керує захопленням КМДА, а в автобусах-евакуаторах їдуть в регіони скалічені в ході сутичок свободівці, оскільки, тільки сховавши травмованих, Тягнибок зможе з «чистим сумлінням» обманювати людей.

Але, як виявилося, В.Кличко знову всіх «випередив», оскільки, як тепер зрозуміло, не тільки збрехав, а знову «попався» на брехні. Зокрема, 2 грудня в автомобілі BMW X5(АВ 5138 ВО), який належить депутату Вінницької міської ради від «УДАРу» Олегу Легезі (помічник народного депутата України Геннадія Ткачука) були вилучені бронежилети, гумові кийки та шоломи співробітників спецпідрозділу «Беркут, отримані в результаті сутичок з правоохоронцями 01.12.13 у м. Києві, які лежали поряд із символікою партії «УДАР».

Ось такі вони, наші народні обранці. Як виявляється, правди вони ніколи не говорили і говорити не будуть. Відповідальність, про яку вони говорять на Майданах – порожні слова, адже за три години силового протистояння біля будівлі Адміністрації Президента, ні Яценюк, ні Тягнибок, ні Кличко не знайшли часу підійти до місця сутичок, яке знаходилось у 5 хвилинах ходьби і заспокоїти власних прибічників. Безперечно, опозиційні лідери знову слухали політтехнологів, які не радили втручатись у бійку з «Беркутом», оскільки це б завадило рейтингу та передбачало б взяття на себе відповідальності.  Тепер, всі як один, опозиціонери взялися шукати провокаторів, говорячи, що їх «найняла злочинна влада», але виявилось, як у приказці: «палій той, хто голосно кричить – ПОЖЕЖА». Тому, панове, шукайте  «тітушок-провокаторів» у себе…

Юрій Гольденберг

Просмотров: 308 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: