Главная » 2013 » Декабрь » 11 » УДАР використав мирних громадян і залишив замерзати у столиці
6:13 PM
УДАР використав мирних громадян і залишив замерзати у столиці

УДАР використав мирних громадян і залишив замерзати у столиці

 

9 грудня о 14.00 учасниками «Євромайдану» було проведено пікетування центрального офісу партії «УДАР». Вимоги прості і зрозумілі – виконати дані напередодні обіцянки про виплату коштів за участь у акціях протесту.

Сповнені обурення, мітингувальники висловлювали своє обурення невиконанням керівництвом партії своїх фінансових зобов’язань перед учасниками «Євромайдану» та заявили про неприпустимість провокаційних дій, спрямованих на втягування учасників мирних зібрань у протиправну, агресивну діяльність в інтересах політичних сил.

Також, учасники акції вимагали сплатити обіцяні кошти представникам студентської молоді, які приймали активну участь у «Народному віче» в неділю, 8 грудня. Мітинг пройшов під гаслами: «Віддайте гроші за вчорашній Євромайдан!», «Студентам треба навчатися, а їх блокують фашисти», «Ми за мирний Київ без криміналу і вандалізму».

«УДАР», за прикладом «Батьківщини» і «Свободи», вдовольнив своє політичне ЕГО та вкотре залишив замерзати на морозі залучену до протестів молодь. Парадокс у тому, що з трибун лунають заклики і обіцянки «щасливого євро майбутнього», а на практиці молодь банально використали і покинули у холодному засніженому центрі столиці. 

Альона Кринична Политическая Укрина

Просмотров: 316 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: