Главная » 2013 » Декабрь » 11 » «УДАР», «Свобода» і «Батьківщина» не знаходять охочих мерзнути на Майдані
4:30 PM
«УДАР», «Свобода» і «Батьківщина» не знаходять охочих мерзнути на Майдані

«УДАР», «Свобода» і «Батьківщина» не знаходять охочих мерзнути на Майдані

 

Останні події на «Євромайдані» показали, що представники опозиційних сил хочуть не тільки «візуально» збільшити роздуті цифрами кількості протестувальників в народній масі Майдану, а й тепер взятися за накрутку цифр місцевих євромайданів по всім регіонам України. Нині ставку зроблена на «всеукраїнський Євромайдан».

Для цього, в Тернопільській області вже почали формуватися так звані «мобільні групи», які будуть направлені у південні та східні регіони України. Групи будуть задіяні на підтримку місцевих прибічників євроінтеграції нашої держави. Основний акцент у формуванні цих груп, робиться на особах, які мають родичів у вказаних регіонах.

За такий круїз на південь або схід країни, організатори пропонують по 200 – 300 гривень, але люди відмовляються, оскільки не вірять лідерам, які самі не знають, що їм робити. Крім цього, у простого люду, і так повно власних справ, і головне – навіщо вирішувати питання фінансового збагачення цих лідерів?

Схожа ситуація виникла і в Закарпатській області, де виїзди організовує регіональний осередок Єдиного Центру. Тут закарпатці з «Євромайдану», яких цей Центр вивіз на його територію, вже почали закликати своїх земляків утриматися від наміру виїхати до столиці та взагалі – від участі у масових протестних заходах. Їх пояснення ще простіші – відсутність узгодженості, централізованості та зрозумілості дій координаторів протестних акції, що, в свою чергу, призводить до повного невдоволення та апатії серед прибічників євроінтеграції. Більше всього, закарпатців, які прибули на Майдан Незалежності, вражає та обставина, що взагалі відсутні чіткі вказівки щодо подальших дій, не кажучи про якийсь єдиний задум – така собі «муть», в якій важко розібратися навіть самим організаторам, якщо ж їх так ще можна назвати. Крім організаційних аспектів, без жалю не можна поглянути на побутове забезпечення: де б людина не знаходилася, вона відчуває себе як німець під Сталінградом у 1942 році – ні одягу, ні обігрівачів, ні дров, навіть чай – і той розікрали. А розподіл місць для ночівлі – це взагалі якесь циганство, і взагалі… що за нахабство не дозволяти жителям Закарпаття вивішувати наклейку на наметі «Закарпатська область»!?

Невдоволеність діями опозиційних лідерів А.Яценюка, О.Тягнибока та В.Кличка також зростає в Кіровоградському обласному осередку ВО «Батьківщина», оскільки і до нього починає доходити – такі лідери використовують народну євроінтеграційну ініціативу виключно для власної популяризації. Серед представників цієї обласної організації починають просочуватися пропозиції, які з часом перероджуються у вимоги. Однією з цих вимог є безпосереднє звернення до А.Яценюка, О.Тягнибока та В.Кличка, щоб вони повністю припинити використання «Євромайдану» в шкурних інтересах, а замість цього, щоб консолідувати та зібрати в кулак сили опозиції – наділити функціями лідера опозиції П.Порошенка. Цю вимогу планується навіть довести до Ю.Тимошенко через її адвоката С.Власенка, оскільки на кого ж, як не на неї, їм сподіватися… вона, принаймні знаходиться у схожих умовах, як і мітингувальники, на відміну від «великої трійці» опозиціонерів, які замість того, щоб померзнути зі своїми однодумцями, підтримують їх лише на словах. А народ добре знає, що молодець той – хто за возом бігає, та ще й босому по снігу, і йому вже реально набридло бігти за цим возом, на якому сидять ці лідери.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент”

Просмотров: 250 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: