Главная » 2013 » Декабрь » 5 » Тягнибок надав вказівку заблокувати інститути
3:15 PM
Тягнибок надав вказівку заблокувати інститути

Тягнибок надав вказівку заблокувати інститути

 

Цікаво, хто скористається Майданом-2015 та чи не стане він для українців черговим глибоким розчаруванням на кшталт Майдану-2004? Наразі опозиційні лідери один поперед одного рвуть свої горлянки, волаючи в мікрофони та закликаючи народ на Майдан, зловживаючи довірою українців та мотивуючи їх європейськими благами. Українці повірили та згуртувалися навколо бажання жити цивілізовано та по-європейськи. От тільки з опозицією не склалося, адже вона, давно маючи всі ті європейські блага, підмінила боротьбу українців за європейську мрію своєю амбіційною боротьбою за владу. Постає питання заради кого об’єдналися українці на Майдані-2015, заради кого мерзнуть на вулиці і вдень, і вночі?

Опозиціонери намагаються будь-яким способом втримати народ на вулицях, оскільки розуміють, що якщо майдан розійдеться по домівках, то їм потрібно буде визнати свою цілковиту поразку. А хто ж хоче бути переможеним, от і тужаться з усіх сил. Але надворі далеко не травень місяць. Наразі, найбільші європейські блага від опозиції – це ночівля під відкритим небом на майдані та ночівля на підлозі в заблокованих мерії, будинку профспілок та Жовтневому палаці. Що далі?

А далі Тягнибок закликає заблокувати та отаборитися в київських вишах. От тобі й європейські стандарти. Напередодні Вільнюського саміту молодь суттєво підтримала майдан, але студентство вийшло боротися суто за європейські цінності без будь-якої політики. Так, молодь легка на підйом та не проти зайвий раз прогуляти пари, поспілкуватися з друзями з інших регіонів, разом потусуватися, обмінятися цікавими думками та поглядами, але закликати молодь блокувати інституції, в яких вони здобувають путівку в краще майбутнє – верх Тягнибоківського націоналізму .

Невже це і є «повне перезавантаження» по-свободівськи, до якого так закликав Тягнибок. Як можна щось «перезавантажити», тусуючись на майдані, блокуючи державні інституції та навмисно перешкоджаючи нормальній життєдіяльності столиці? Рішення приймаються не на вулицях, а у кабінетах. Постає питання, чим ви займалися в тих кабінетах? Тож наразі час приймати конструктивні рішення, а не блокувати нові об’єкти та істерично волати на весь майдан.

Юрій Гольденберг

Просмотров: 268 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: