Главная » 2013 » Декабрь » 27 » ТЕТЯНА ЧОРНОВІЛ - САКРАЛЬНА ЖЕРТВА ЄВРОМАЙДАНУ ДЛЯ ЗАДОБРЕННЯ «ОПОЗИЦІЙНИХ БОЖКІВ»
5:03 PM
ТЕТЯНА ЧОРНОВІЛ - САКРАЛЬНА ЖЕРТВА ЄВРОМАЙДАНУ ДЛЯ ЗАДОБРЕННЯ «ОПОЗИЦІЙНИХ БОЖКІВ»

ТЕТЯНА ЧОРНОВІЛ - САКРАЛЬНА ЖЕРТВА ЄВРОМАЙДАНУ ДЛЯ ЗАДОБРЕННЯ «ОПОЗИЦІЙНИХ БОЖКІВ»

 

Дуже схоже, що напад на журналістку Т.Чорновол - спеціально підготовлена насильницька акція. Але навіщо так бити та калічити активістку Євромайдану? Відповідь очевидна – для збільшення активності того ж самого Євромайдану. Вже всім стало очевидно, що Євромайдан – це фарс, який влаштувало посольство США, щоб встановити свою «демократичну диктатуру» в Україні, та скинути легітимну діючу владу, яка не танцює під дудку Держдепу США. Але так сталося, що другий раз організувати революцію в  Україні не вдалося, і народ потрохи почав розуміти що коїться та розбігатися в різні сторони. В діях США та їх посіпак Яценюка, Тягнибока, Луценка та Кличка просліджується простий та дієвий у свідомості мас алгоритм дій: подія – тотальне підняття мас, ентузіазм спадає – знову подія, і знову підняття мас, і т.д.

Але так, як ніяких резонансних подій в Україні останнім часом не спостерігалося, і Євромайдан почав розбігатися в різні сторони, то його організатори самі створили черговий привід підняти людей, а саме побили журналістку Т.Чорновіл. Для цього нехитрого діла посольство США виділило із своїх загашників декількох «терпил». Один з ти хто бив журналістку на замовлення посольства США виявився  «мажорчик» та колишній член ОПГ «Солохи» С.Котенко. Ви спитаєте, при чому тут Котенко до посольства США? 
З достовірних джерел стало відомо, що С.Котенко напередодні нападу а Т.Чорновіл перебував досить довгий час саме  посольстві США. Так само відомо, що бабуся (пані Корман) вже значний час проживає саме в цій країні, більше того – наречена С.Котенка  тиждень тому виїхала для проживання в цю чудову демократичну державу. Також туди хотів попхатися і сам Котенко, але його зв’язки з злочинними угрупуваннями не дозволяють йому туди потрапити. З наведеного стає очевидним, що Котенко заради того. Щоб потрапити в обійми до своєї нареченої, а заодно уникнути кримінальної відповідальності саме за вказівки посольства США і виконав цю брудну роботу.

Спадає на думку і наступне. Мені здається що замовного злочинця Котенка наші правоохоронні органи вже піймати не встигнуть. Все тому, що кульмінацією всієї цієї ганебної спецоперації США стало переправлення Котенка в якості дипломатичної пошти на територію США.

Соня Перова

Просмотров: 257 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: