Главная » 2013 » Декабрь » 7 » Тепер Віталієм Кличком керуватимуть ще й з Парижу
10:44 AM
Тепер Віталієм Кличком керуватимуть ще й з Парижу

Тепер Віталієм Кличком керуватимуть ще й з Парижу

 

Згідно із Договором про ЄС, будь-яка європейська держава, що поважає принципи свободи, демократії, прав людини та верховенства права може претендувати на членство в Європейському Союзі, - зазначається в документі.

Сьогодні партія «УДАР» та її лідер В. Кличко позиціонує себе, як політичну силу, яка робить все  для того щоб Україна стала членом незрозумілого нікому ЄС.

Але на мій погляд, Кличко, постійно перебуваючи за кордоном, став аж занадто Европейським. Складається враження, що життя за кордоном змінило та відірвало Кличка від реалій сьогодення в Україні. Кличко не може зрозуміти, що менталітет, рівень життя і зарплати в Україні і за кордоном відрізняються досить сильно.

А ще на днях  до Кличка звернулися представники МЗС Франції з пропозицією «співпрацювати». Мов так і так, ти (Кличко) хороший хлопець, пів життя прожив за кордоном, знаєш всі демократичні  цінності і ми готові тобі допомогти зкинути диктаторський режим в Україні, та відновити «справжню європейську демократію». Кличко від цього повідомлення так зрадів, що аж погодився. Мабуть подумав, що на відміну від Сєні та Тягнибика його в ЄС вже бачать як майбутнього лідера України. 

Насправді Кличку байдуже на майбутнє України та її громадян. Йому байдуже що люди які сьогодні вийшли на Майдан мерзнуть намагаючись відстояти європейський вибір України. Ви спитаєте чому Кличку байдуже? А відповідь на це питання проста – йому байдужа доля України та громадян тому, що Кличко і так вже в Європі! Він вже давно з дітьми та дружиною є громадянами іншої країни. Більше того, майже всі вітчизняні та іноземні ЗМІ поширили секретну інформацію про те, що Кличко вже давно отримав німецький «аусвайс», і саме тому йому не цікаво, чого прагнуть його співвітчизники.

Враховуючи це все, варто замислитися над питанням чи потрібний Україні такий Президент, який не підтримує своїх громадян, не знає їх проблем та не намагається їх вирішити.

Катерина Журавльова, "Аргумент”

Просмотров: 266 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 SergLek  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>изготовление строительных металлоконструкций</a>

Имя *:
Email *:
Код *: