Главная » 2013 » Декабрь » 27 » ПІДОЗРЮВАНИЙ У ПОБИТТІ БУВ АКТИВІСТОМ ЄВРОМАЙДАНУ
5:10 PM
ПІДОЗРЮВАНИЙ У ПОБИТТІ БУВ АКТИВІСТОМ ЄВРОМАЙДАНУ

ПІДОЗРЮВАНИЙ У ПОБИТТІ БУВ АКТИВІСТОМ ЄВРОМАЙДАНУ

 

Один із знаних столичних мажорів Олександр Храмцов часто ходив разом з друзями на Євромайдан. Випускник Київського інституту міжнародних відносин за короткий життєвий шлях обзавівся досить впливовими друзями та вже встиг потоваришувати з народним депутатом сьомого скликання від фракції ВО «Батьківщина» Володимиром Полочаніновим, котрий, до речі, цього і не приховує.

Ще з дитинства мажор привчився до легкого заробітку через спортивні ставки в букмекерських конторах та іграх в покер. Згодом, до цієї основної «роботи», яка приносила йому основний заробіток, він почав отримувати додатковий дохід від поліграфії та кольоровому друці на одязі.

Легко здобуті, без праці та поту гроші, він також досить швидко витрачав, хоча і багато відкладав. На свої заощадження навіть придбав автомобіль «Порше», щоправда, не новий.

Після того злощасного випадку на трасі, де була побита журналіст Тетяна Чорновіл, а також коли відео, відзняте відеореєстратором потерпілої, потрапило спочатку до правоохоронних органів, а потім – і в інтернет, то здивуванню друзів Храмцова просто не було меж. Вони просто в шоці від того, як так міг вчинити їх товариш, враховуючи те, що на Євромайдані він був активістом та волонтером.

Депутат Київської облради Володимир Крейнін від партії «УДАР» впевнений, що Храмцов не причому, і його просто підставили. А те, що номери машини вивели міліцію на нього, то це пояснюється тим, що він продав машину по довіреності кілька місяців тому, і що зараз їздить на «Ауді». «Порше», за словами Крейніна, була продана «одному знайомуму реперу», а потім він доуточнив, що не продав, а передав її по довіреності з правом продажу.

«Знайомий репер» або просто Сергій Котенко чи «Кот», як його називають у кримінальних колах – і є третім підозрюваним у побитті Тетяни Чорновіл, який вже перебуває у розшуку.

Його матір повідомила, що Сергій дійсно купив «Порше» близько півроку тому. А підтвердженням дружби Храмцова та Котенка є спільні фотографії та коментарії у соціальних мережах.

Цікавим фактом, є те, що на сайті auto.ria.com за день до нападу на журналістку, з’явилося оголошення стосовно продажу того ж злощасного «Порше» з такими ж номерами. Навіть ціну за автомобіль виставили – 29 тис. доларів США.

Офіційно, 29–річний «Кот» – безробітний, на життя заробляє купівлею–продажем автомобілів. Як і його товариш Храмцов, полюбляє вечірні клуби та тусовки. У соцмережі «Кота» є багато фотографій, де він перебуває у нетверезому вигляді, п’є алкоголь та танцює зі співачкою Анною Седоковою а також її чоловіком Максимом Черняховським у США.

Після того, як у його квартирі правоохоронці провели обшук, його матір, начальник відділу київської будівельної компанії Наталя Котенко була просто шокована, дізнавшись у чому замішаний її син, а також пожалілася, що в квартирі перевернули все догори дригом, однак підтвердила, що у ніч побиття Т.Чорновіл вона не бачила сина протягом двох діб і не знає де він зараз і з ким. Але в її показах була розбіжність – вона сказала, що Сергій - хороша людина і завжди казав де він і з ким він. Також вона додала, що її син взагалі аполітичний та навіть не ходить голосувати на вибори.

Копаючи ще глибше, на поверхню випливає важлива обставина – весною 2013 року на Котенка була зареєстрована фірма «Кейко Україна», яка брала участь у схемі зміни власності каналу ТВі. Тоді був гучний скандал: бізнесмен Костянтин Кагаловський заявив, що він – власник каналу, котрий у нього хочуть відібрати люди з влади за допомогою нардепа від фракції ВО «Батьківщина» Миколи Княжицького. Останній, до речі, тоді це категорично заперечував, а зараз повідомляє, що ні про якого Котенка він взагалі ніколи не чув. Аналогічну позицію зайняв і Котенко.

А що стосується звірського побиття журналіста Тетяни Чорновіл, то тут можна підсумувати, що вона просто стала жертвою тих, кому треба, щоб Майдан стояв і далі. І розуміючи, що люди в черговий раз почали розчаровуватися в ще одному майдані, ці бізнес–акули вирішили підкинути вугілля в піч.

Причина проста та навіть банальна – просто, комусь Євромайдан допоможе заробити на новий «Порше», комусь – підтримати бізнес, а комусь – як в байці Крилова «Вовк і ягня»: «І винна ти у тім, що їсти хочу я», просто бути з’їденим. Аж дивуєшся, скільки таких вовків розплодили опозиціонери…

Альона Кринична Политическая Украина

Просмотров: 253 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: