Главная » 2013 » Декабрь » 11 » Опозиція кинула Євромайданівців і в Києві, і в областях
6:15 PM
Опозиція кинула Євромайданівців і в Києві, і в областях

Опозиція кинула Євромайданівців і в Києві, і в областях

 

Пригадується як на початку Євромайдану опозиція істерично агітувала українців зібратися на головній площі столиці. Опозиційні лідери закликали приходити сім’ями, родинами, повідомляти друзям. Вони намагалися зібрати якомога більше народу, йшла гонитва за кількісними показниками, опозиціонери готові були платити будь-яку ціну аби зібрати майданівців. Адже ні для кого не новина, що задарма вийшли далеко не всі. Цікаво, за скільки мітингувальники потерпають від дощу та снігу, адже з погодою на Євромайдані не залагодилося з самого початку.

Здавалося опозиція мала б накинути кілька лишніх копійок за шкідливі умови, аж ні. В опозиції повний розбрат та серйозні фінансові проблеми. «УДАР», «Батьківщина» і «Свобода» відмовляються розраховуватись з пікетувальниками і в Києві, і в регіонах. Тривожні сигнали про не взаємовигідні відносини між опозиційними партіями та її найманими працівниками надходять з усіх областей. Політсили намагаються ухилитися від виплати коштів. Виходить, що на майдані піарилися хто як міг, опозиційні лідери один поперед одного вискакували на сцену, а як дійшла справа до розрахунків, то як завжди моя хата скраю, я нічого не знаю.

Доречи, за «УДАРом» репутація «кидалова» закріпилася ще з 2012.. У соціальних мережах, навіть, з’явилася група "УДАР-кидалово”. Наразі ситуація не змінилася, «УДАРівці» ще не встигли розрахуватися за парламентські вибори 2012, а тут Майдан-2013, а незабаром вже й президентські вибори 2015. Незрозуміло, чи то грошей в партії не вистачає, чи допоки є ті, хто ще ведеться на пусті політичні обіцянки вирішили зекономити.

В «УДАРі» не виділяються кошти ні на виплати зарплат, ні на створення додаткових осередків, «кинуті» співробітники постійно погрожують черговим пікетуванням штабу, якщо так далі піде, то скоро й євромайданівці долучаться. Яка плата, така і робота. Обласні осередки «УДАРу» вже почали пасувати під час проведення протестних акцій «Я обираю ЄС!», дольова участь «ударівців» у спільних опозиційно-агітаційних заходах також різко знизилася.

Політикам варто замислитися та згадати народну мудрість, що скупий платить двічі, адже у найближчій перспективі знову потрібно буде залучати когорту закордонних політтехнологів, щоб реанімувати та популяризувати свої партії.

Юрій ГОЛЬДЕНБЕРГ

Просмотров: 273 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: