Главная » 2013 » Декабрь » 16 » Новорічні подарунки Євромайдану від Вікторії Нуланд через дипломатичні канали Санта Клауса та ігри Діда Мороза К.Жеваго
2:48 PM
Новорічні подарунки Євромайдану від Вікторії Нуланд через дипломатичні канали Санта Клауса та ігри Діда Мороза К.Жеваго

Новорічні подарунки Євромайдану від Вікторії Нуланд через дипломатичні канали Санта Клауса та ігри Діда Мороза К.Жеваго

 

Нині все більше набирає обертів нова світова тенденція тотального контролю наддержав за слабшими та менш розвинутими країнами. Звичайно, під категорію «наддержав» Україна, на жаль, після відмови від ядерної зброї майже одразу після розпаду СРСР, вже не підпадає. Колишні обіцянки фінансового сприяння західними країнами за відмову України від одної з найпотужніших видів зброї у світі, так і залишилися обіцянками. Звичайно, що Україна не могла собі дозволити утримувати такі великі запаси ядерної зброї, фактично, могла лише використати її за прямим призначенням, утилізувати, або продати за не дуже вигідною ціною Російській Федерації. Однак, навіщо тоді було обіцяти?

Натомість, тепер бачимо логічне продовження того великого роззброєння, після якого, в Україну зачастили усміхнені представники Міністерства оборони США, які з великою посмішкою на зубах фінансували програми скорочення української міжконтинентальної зброї та стратегічної авіації. Справа дійшла так далеко та набрала такого небаченого ентузіазму, що деякі з представників Міністерства оборони США хизувалися на камери, як вони власноручно ріжуть ручні комплекси «Ігла» (які кращі за деякими показниками ніж їх американський аналог – «Стінгер»). Виглядало так, наче приїжджий американський плейбой хвалить тупого «холопа українця», що добровільно продає те, що так сильно ускладнювало американським гелікоптерам «Апачі» вільно бороздити іракське небо… дай Бог, щоб не українське.

Після масової різки зброї, не дрімали й інші напрями американського та центрально-європейського проникнення в особистий простір нашої держави. Зокрема, це стосується дипломатичного каналу – пошти. Чому саме дипломатичний канал? Тому що, він недоторканий, це є власністю іноземної держави, і вона навіть не підвергається митному контролю.

І ось цьому доказ – 10 грудня 2013 року офіційний представник Державного департаменту США, Вікторія Нуланд, використавши цей чудовий для таємної переправки канал, ввезла на територію України 15 мільйонів доларів США. Звичайно ж, вони підуть на зрозумілі, вже навіть простому громадянину цілі – Євромайдан та фінансова підтримка заходів української опозиції. Чудовий подарунок пані Вікторія, тільки не кажіть, що це від Санта Клауса на санях з оленями прилетіло, а не на літаку Люфтганзи, народ усе прекрасно бачить…

Хоча з подарунками не забарився й «майже вітчизняний» Дід Мороз (просто із шестикутними зірками замість сніжинок): філіями та відділеннями ПАТ «Фінанси та Кредит» західних, північних та центральних регіонів, які підконтрольні представнику Землі Обітованої К.Жеваго, котрий напевно, вирішив погратися в роль Діда Мороза для опозиційних сил і дав вказівку цим філіям протягом 10 – 13 грудня 2013 року перевести у готівку 16,7 мільйонів доларів США та передати їх представникам ВО «Батьківщина» для фінансування заходів на столичному Майдані Незалежності.

Можна бути абсолютно переконаним у вислові великого британського поета Вільяма Шекспіра: «Багаті дари втрачають свою вартість, коли дарувальники виявляються недобрими».

А тим паче, недобре прикриватися такими позитивними персонажами як Дід Мороз та Санта Клаус – за це можна отримати народну нелюбов на довгі роки…

Соня Перова OnlineReport

Просмотров: 266 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: