Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Невдовзі Україна ряснітиме «біг-мордами» лідера УДАРу
11:53 AM
Невдовзі Україна ряснітиме «біг-мордами» лідера УДАРу

Невдовзі Україна ряснітиме «біг-мордами» лідера УДАРу

 

З наближенням до президентських виборів українська об’єднана опозиція потроху роз’єднується. З кожним днем правило «один за всіх і всі за одного» все частіше змінюється законом «кожен сам за себе».

Лідер «УДАРу» Віталій Кличко усвідомлює, що на майбутніх президентських виборах значення матиме лише його обличчя. Ні політичною, ні громадською, ні будь-якої іншою конструктивною діяльністю боксер не запам’ятався.

Тому Кличку тільки і залишається, що тиражувати своє обличчя, щоб воно якомога частіше мерехтіло перед очима потенційного виборця.

Так, нещодавно він розпочав кампанію, мета якої розмістити біг-борди з власним зображенням по всій Україні. Достеменно відомо, що першим естафету приймає Чернігів. Керівник міського осередку партії «УДАР» Юрій Тарасовець отримав вказівку наштампувати не менше сотні облич Кличка на «великих дошках». Він повинен домовитись з рекламними агенціями  або ж розжитись на власні носії зовнішньої реклами.

Другий шлях видався Тарасовцю більш привабливим, бо після виборів дає можливість заробити грошей для себе. Тому він почав активно лобіювати виділення міськрадою земельних ділянок його будівельній фірмі «Чернігівміськбуд» для встановлення «біг-мордів» Кличка.

 Нажаль, лідер «УДАРу» вимушений діяти примітивно і прямолінійно. Його позитивний імідж спортсмена дозволяє сподіватись на високі рейтинги на фоні інших кандидатів, які вже встигли себе дискредитувати. Проте політика – достатньо складна річ, адже крім дерибану бюджету треба вміти державою керувати. Якщо з першим Кличко точно впорається, то друге може бути боксеру не по зубах.

Макс Шаловський, "Украинский выбор”

Просмотров: 294 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: