Главная » 2013 » Декабрь » 7 » Лідери об’єднаної опозиції приходять на Майдан тільки після 10-ранку!
10:40 AM
Лідери об’єднаної опозиції приходять на Майдан тільки після 10-ранку!

Лідери об’єднаної опозиції приходять на Майдан тільки після 10-ранку!

 

«Євромайдан» почав згасати. Терпіння людей закінчилося після того, як стало зрозумілим, що лідери опозиції «злили» увесь революційний потенціал і вже домовилися з чинною владою про перерозподіл сфер впливу і урядових посад, заради яких весь «сир-бор» і розпочався.

Найдивніше те, що Яценюк, Кличко й Тягнибок навіть і не приховують свого розчарування, відмежовуючись від подальшого розвитку подій.

Замість того, щоб очолювати народний супротив, стояти у перших рядах з мітингуючими, так би мовити пліч-о-пліч, опозиційні очільники ходять на Майдан так само як на роботу – з 9 до 18. При цьому, безпосередньо на холоді вони перебувають до години, а решту часу проводять в більш пристосованих для відпочинку осіб їхнього статусу місцях.

Така абстенційна поведінка не могла довго залишатися непоміченою учасниками акцій і, в кінці кінців, призвела до розчарування у партійних лідерах.

Воно й не дивно: люди приїздили з найвіддаленіших регіонів України, по кілька тижнів мерзли на вулиці, ризикували здоров’ям аби тільки висловити свою громадянську позицію, в той час, як Яценюк, Кличко й Тягнибок жодного разу не залишилися на Майдані вночі, аж до 10 ранку насолоджувалися своїми теплими ліжечками, а ввечері грілися у саунах з «гарячими» дівчатами…

 Виходить, що весь «гармидер» в Україні відбувався аби тільки опозиційні боси могли і далі красиво жити і безкоштовно піаритись!

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 310 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: