Главная » 2013 » Декабрь » 5 » Лідери Кличко, Яценюк й Тягнибок знову спали в теплих ліжечках, а мітингувальники стояли на морозі
2:31 PM
Лідери Кличко, Яценюк й Тягнибок знову спали в теплих ліжечках, а мітингувальники стояли на морозі

Лідери Кличко, Яценюк й Тягнибок знову спали в теплих ліжечках, а мітингувальники стояли на морозі

 

Ось і прийшли перші холоди до столиці. Проте прихильники революції, попри всі незгоди, продовжують мітингувати біля адміністративних будівель. Люди вимушені грітись біля діжок з вогнищами, кутатись в ковдри, постійно пити гарячі й алкогольні напої.

На цьому фоні трохи дивною здається поведінка лідерів об’єднаної опозиції, які вирішили взяти керування громадським спротивом на себе.

 Вони щоденно закликають киян надавати притулок мітенгувальникам в своїх домівках й підтримувати їх їжею та грошима. Самі ж лідери, після дев’ятої години вечора, на розкішних автомобілях їдуть до ресторанів, де святкують закінчення ще одного революційного дня. Після вдалої вечері на кілька тисяч гривень (які можна було б пожертвувати мітенгувальникам) трійка лідерів їде по домівкам, в яких, чомусь, незважаючи на громадні жилі площі, не живе жодного учасника Євромайдану.

Тож не дивно, що мітингувальники розчаровані діями лідерів опозиції, які призивають їх терпіти вночі на морозі, а самі сплять у теплих ліжечках.

Пояснення такому нехтуванню людьми, як не дивно, лежить на поверхні. Кожен з учасників протестів переслідує власні цілі: хтось виступає за підписання Асоціації з ЄС, комусь не до душі зближення із Росією, а опозиційні політики використовують зненацька організувавшуся, як вони її називають, «біомасу» для тиску на владу і маніпулювання людьми для досягнення такої омріяної влади. 

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 257 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: