Главная » 2013 » Декабрь » 5 » Кличко призначив Захарченка міністром оборони, а ЄС назвав Європейською асоціацією
12:58 PM
Кличко призначив Захарченка міністром оборони, а ЄС назвав Європейською асоціацією

Кличко призначив Захарченка міністром оборони, а ЄС назвав Європейською асоціацією

 

При численних Кличківських талантах, відсутність у Віталія Володимировича ораторського таланту можна було б пробачити. Пробачити звісно можна, але не у випадку, коли цей політик так р’яно рветься до президентського крісла. Доречи, останнім часом, українці й так пробачають Кличку дуже багато, взяти хоча б його постійні закордонні вояжі, не зрозуміло на яку державу він має «види» - Україну, Німеччину чи США.

Тож не дивно, що опозиційний політик не зорієнтувався в політичному житті України, в його голові, мабуть, суцільний калейдоскоп з красивих європейських та американських картинок, а тут, приземлили в Україні.

Віталію Володимировичу, нагадуємо, що ви опозиційний лідер, який гучно заявив про свої президентські амбіції. Тож не дивно, що й відношення до вас більш прискіпливіше, ніж до інших, менш амбіційних політиків, електорат фільтрує кожне слово, у вас нема права на помилки! Ніхто не казав, що буде легко, це вам не кулаками махати, інколи потрібно і думати!

Чому в той час як Україна вступає в ЄС, ви в Європейську асоціацію, невже нам з вам не по дорозі? Чи ви просто трішки переплутали, напевно, від хвилювання, але ж вас слухає не лише українська, а й європейська спільнота, а вони можуть і не вибачити.

І ще одне, хто встиг наділити вас повноваженнями робити кадрові перестановки в кабміні? Наразі «ОО» ніяк не доб’ється кримінальної відповідальності для міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка за події в ніч на 30 листопада, а ви берете на себе політичну відповідальність та призначаєте Захарченка міністром оборони, мабуть, «за заслуги» перед майданом. Цікаво а Лебєдєв в курсі, що його сам Кличко відправив у відставку? Що знову помилка, а чи не забагато помилок задля птаха такого високого польоту як ви? Не боїтеся, що майдан пошле вас на три відомі літери, які ви так полюбляєте вживати та не захоче мати такого президента-невігласа, який самостійно без прес-секретаря не може ні подумати, ні промову виголосити?

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент”

Просмотров: 262 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: