Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Кличко піклується про економіку України, ухиляючись від сплати податків
11:50 AM
Кличко піклується про економіку України, ухиляючись від сплати податків

Кличко піклується про економіку України, ухиляючись від сплати податків

 

Віталій Кличко претендує на черговий чемпіонський титул найвищого ґатунку. Нажаль, мова цього разу йде не про спортивні досягнення чи політичні перемоги.

Оприлюднена нещодавно журналістами інформація про особисту та бізнес - переписку лідера партії «УДАР» викрила масштабні зловживання спортсменом своєю публічною довірою та чисельні порушення економічного законодавства як України, так і Німеччини.

Спілкуючись зі своїми чисельними коханками, В.Кличко систематично бравував тим, що має «інтереси» у сфері ювелірних виробів та готельного бізнесу.

Зокрема, одіозного боксера пов’язують із шикарним готелем в самому серці Києва - «11 зеркал». Незважаючи на заяву В.Кличка, що зазначений комплекс належить його брату та відсутність вказаного майна у декларації кандидата в Президенти України, не виникає жодних сумнівів в тому, хто насправді є власником багатомільйонного активу. Черговим тому підтвердженням стало листування В.Кличка із управляючою готелю – Іриною Джулай.

Кличко: «Очень рад, так же рад, что работа в отелле движется (по всему тексту сохранена грамматика автора). Но 13 номеров это мало… Как минимум необходимо 25… будем пока списывать на август…».

Ішим бізнес – інтересом опозиційного політика є торгівля ювелірними виробами, яка принесла йому чи не найбільші статки протягом останніх років.

Зазначена тема «червоною стрічкою» проходить у переписці В.Кличка зі своєю черговою коханкою Галиною Тхор.

Чарівна білявка якраз виявилася спеціалістом у питаннях ювелірних виробів преміям класу, що, ймовірно, вказує на досить прагматичний підхід В.Кличка у виборі коханок.

Однак, якщо розгульний спосіб життя та питання бізнесу все ж таки відносяться до особистої сфери політика, то відсутність доходів від бізнесу так само як і багатомільйонного майна у податкових деклараціях (і українських, і німецьких) вже потрапляє в поле публічне і, навіть, кримінально-правове…

До того ж, реальний стан речей, м’яко кажучи, відрізняється від тих передвиборчих принципів та засад, які виголошував В.Кличко перед виборцями. То що ж, виходить – черговий обман? Скільки іще таких ганебних фактів повипадає із «шафи» людини, яка прагне вершити долю однієї з найбільших європейських країн?

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 293 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: