Главная » 2013 » Декабрь » 10 » Кличко&Міхо – дружба, або…
11:03 AM
Кличко&Міхо – дружба, або…

Кличко&Міхо – дружба, або…

  

7 грудня 2013 року об 11 годині біля центрального входу до мережі кав’ярень  «Kaffe», яка розташована у провулку Т.Шевченка, 3, групою громадян було проведено перформенс з висловленням протесту проти дій Екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі та лідера партії УДАР В.Кличка.

Вказана акція проводилась з метою привернення уваги громадськості до намірів впливових осіб Грузії сприяти проведенню в Україні  т.зв. «кольорових революцій» та безпосередньо втручатись у внутрішні справи іноземної держави.

Під час проведення акції молодь тримала в руках прапори Грузії з надписами «Політичні лузери – «GO HOME», «Нет иморту переворотов», «Україна не полігон для ЦРУ» та «Міша – вертайся в Грузію».

Не зважаючи на мирний протест молоді та відсутність в їх діях намірів вчинити якісь провокації, особистою охороною М.Саакашвілі (з’явилась раптово з чорного мікроавтобусу марки «Мерседес») та народними обранцями Марією Іоновою (голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення охорони материнства та детинства) та Чернегою Романом (голова підкомітету Верховної Ради України з питань захисту пав і свобод людини) силоміць вирвані з рук молоді пропори та в брутальній формі відштовхнуті в зону, яка дозволяє приховати невдоволення з боку українців.    

Особливої уваги громадськості заслуговує те, що саме Іонова та Чернега – народні обранці та захисники української молоді, особисто клопотали перед органами МВС України про затримання, на їх переконання, провокаторів і порушників громадського порядку,  з метою недопущення міжнародного скандалу.

Зокрема, Роман Чернега, який повинен, відповідно до свого посадового становища (підкомітет у ВР Україні) боронити СВОБОДУ І ЧЕСТЬ ГРОМАДЯН, особисто силоміць провокував на сутички, виривав прапори, стискаючи зуби захищав власні політичні проекти та вибудував на людських долях шлях до ВЛАДИ і БЕЗМЕЖНОГО …

Не без уваги треба залишити і досить дивне місце зустрічі партійців від УДАРу та посадовця Грузії, що нагадує «таємні вечері» в задвірках…, а можливо приховування найпотаємнішого від суспільства.

Багато запитань, але треба задуматись, куди ведуть нас лідери опозиції та які цілі СУСПІЛЬСТВА вони переслідують???

"Справедливий”, для видання "Громадський журналіст”

Просмотров: 330 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: