Главная » 2013 » Декабрь » 6 » Кличко готує молодшого брата до президентства
9:49 AM
Кличко готує молодшого брата до президентства

Кличко готує молодшого брата до президентства

 

В партії «УДАР» як альтернативного кандидата на майбутніх президентських виборах у 2015 році розглядають Кличка-молодшого. Питання щодо заміни старшого Кличка молодшим виникло внаслідок прогресуючого у Віталія професійного захворювання боксерів – хвороби Паркінсона. Наразі висновки лікарів невтішні та приголомшили Кличка-старшого, який вирішив не втрачати дорогоцінного часу і підготувати собі заміну в особі рідного брата.

Тепер стає зрозуміло, чому останнім часом брати Клички дуже часто з’являються на різних політичних зібраннях разом. Кличко-старший вводить в політику Кличка-молодшого. На Євромайдан Клички також приходять разом. От і вчора Віталій відвідував наметове містечко Євромайдану у присутності брата. Доречи, на питання про участь у президентських перегонах брати наразі відмовчуються.

Пригадується, як Кличко-молодший розповідав представникам ЗМІ, яким чином він потрапив до Верховної Ради вперше:«Я жодного разу не був у Верховній Раді. Під час обіду з лідером партії «УДАР» Віталієм Кличко я спитав у брата, чи не міг він зробити мені екскурсію, на що він, на щастя, із задоволенням погодився. Було дуже цікаво для того, щоб зрозуміти, де закінчиться моя спортивна кар’єра».

Тож зрозуміло, що політичні амбіції у Кличків – це сімейне. Однак, чи варто займатися тим, на чому ти не розумієшся, адже політика дуже складна річ і боксерам в ній зовсім не місце.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 303 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: