Главная » 2013 » Декабрь » 5 » Кличко будує Європу за колючим дротом
12:49 PM
Кличко будує Європу за колючим дротом

Кличко будує Європу за колючим дротом

 

Нещодавно стало відомо, що один з лідерів Євромайдану, народний депутат партії «УДАР» Віталій Кличко, отримуючи безцінні, з його точки зору, поради наймудріших представників серед «богообраних», напевно вирішив позмагатися зі своїми єврейськими товаришами в грі «збудуй найкраще гетто». Єврейські друзі, намагаючись причислити одного з найкращих боксерів світу до «одного з представників обраного народу», дають йому в цій справі досить цінні поради. Кому як не їм краще знати організацію та налагодження життя в ізольованих містечках в умовах обмежених ресурсів зі своїми жорсткими законами.

Але, Віталій Володимирович щось зрозумів не так, і справа пішла шкереберть… Замість того, щоб виконати приписи великих мудреців Тори, він вирішив буквально перегородити вулиці Хрещатик та Інститутську колючим дротом. Щоправда, можливий в принципі і варіант, що єврейські товариші переборщили з потоком інформації, яку вони вилили на голову боксера-політика, занадто багато розповідаючи йому про Аушвіц та Біркенау.

Так чи інакше, він вже дав розпорядження закуповувати багатокілометровий колючий дріт, який, за його планом, захистить скупчення власних прихильників та активістів Євромайдану від «підступних провокаторів» та «Беркуту». Основна задача майже виконана – доставка маци налагоджена, халабуди – збудовані, халява та пиво «Чернігівське» – в наявності, кібуци – організовані. Залишилося набрати побільше телепнів, які будуть підтримувати життєдіяльність цієї великої цивілізаційної, європейсько-спрямованої організації за рахунок підриву власного матеріального та фізичного здоров’я.

Що ж тут поробиш? Тут як у мультфільмі «Гетто»: «Сьогодні я боровся з тупістю. І тупість перемогла…». Головне, щоб ця тупість не росла в геометричній прогресії і не скалічила людське здоров’я та долю, і щоб ця велика проблема не перекочовувала з хворих голів на здорові.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 275 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: