Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Хто ж такий насправді В.Кличко?
12:03 PM
Хто ж такий насправді В.Кличко?

Хто ж такий насправді В.Кличко?

 

Фаина Раневская: «Под самым красивым хвостом павлина оказалась самая обычная куриная жопа»

Кампанія піарщиків В.Кличка, які намагалися представити свого замовника таким собі добрим, чемним, благородним велетнем, який рятує чарівних принцес, зазнала остаточного краху. Оприлюднені матеріали щодо особистого життя В.Кличка чітко продемонстрували, що лідер партії «УДАР» виявився аморальним, безпринципним «гобліном», який замість турботи про родину, зношується з повіями, заводить коханок, кидає власних позашлюбних дітей, бреше всім навколо…тобто на повну готується стати першою державною особою України (принаймні так він собі це бачить).

Але якщо з В.Кличком все зрозуміло, то щодо організаторів «зливу» компромату стосовно політика залишається інтрига.

На перший погляд, подібна дискредитація була б вигідна провладній команді, які відчувають певну конкуренцію на майбутніх Президентських виборах. Такий варіант мав би місце, якщо б події розгорталися, наприклад, у листопаді 2014 року, що мало б значно більший ефект.

З іншого боку, рейтингові та репутаційні втрати В.Кличка ще більше вигідні його колегам по опозиції – А.Яценюку та О.Тягнибоку, які тільки раді «приземлити» безкомпромісного й зарозумілого конкурента. Тим більше, що й сам В.Кличко неодноразово вказував на свою відокремленість від А.Яценюка та «обраність» серед інших лідерів опозиції.

По логіці, звиклий давати стусана у відповідь В.Кличко найближчим часом нанесе свій удар, аби тільки він не виявився черговим пшиком в повітря.

Юрій Гольденберг "INCIDENT"

Просмотров: 267 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: