Главная » 2013 » Декабрь » 27 » КАТИ ЧОРНОВОЛ ВИКОНУВАЛИ ЗАМОВЛЕННЯ «УДАРУ»
5:15 PM
КАТИ ЧОРНОВОЛ ВИКОНУВАЛИ ЗАМОВЛЕННЯ «УДАРУ»

КАТИ ЧОРНОВОЛ ВИКОНУВАЛИ ЗАМОВЛЕННЯ «УДАРУ»

 

Жахлива подія нині підняла вітчизняні і закордонні ЗМІ догори дриґом. Інформація щодо звірячого побиття активістки Євромайдану, журналістки, і просто жінки двох дітей Т. Чорновол, на трасі біля с. Гора під Києвом, не залишає байдужим нікого. По суті, недоумство та відверта звіряча поведінка нелюдів наразі може призвести до непередбачених наслідків на Євромайдані.

Вказаними подіями вже почали користуватись опозиційні лідери. І це логічно, адже тільки бовдур не спробує використати у своїх власних цілях. Однак повстають логічні запитання: Хто є замовником? Кому такі події вигідні?

З першого погляду начебто все зрозуміло: Т. Чорновол всі свої матеріали присвячувала висвітленню матеріалів в контексті авторитарності режиму В. Януковича. При чому, вдень перед нападом на неї, Тетяна готувала фото матеріали щодо заміського будинку міністра внутрішніх справ Захарченка.

А з іншого боку, треба бути не сповна розуму, щоб не розуміти того, що будь-які провокаційні дії в бік Євромайданівців наразі тільки підіймуть загальну хвилю протесту затурканої майданівської маси. А люди вже відверто заморились від всіх цих мітингів, спічів і виступів. Вони попросту відпочивають під виступи українських рок та поп гуртів. Вони втратили довіру у всіх і вся.

У третю банальну, але можливу, ситуацію щодо некоректної поведінки водія на дорозі, ніхто не повірить. Хоча при проведенні аналізу відеозапису відео реєстратора з авто Т. Чорновол, яке було викладене у соціальних мережах Інтернет можна побачити і сліди його монтажу, і нелогічність дії як з її боку Тетяни, так і з боку катів. Погодьтесь: рух авто у крайній лівій смузі, виріз, рух авто у крайній правій смузі, де його підрізаючи намагаються зупинити. Банально, але можливо, не пропустила вперед авто. Після - неадекват, таран заднього бампера з обох боків, понівечення лівої передньої дверки при намаганні втекти з місця ДТП.

При більш детальному аналізі вказаних подій і життєдіяльності їх учасників перед нами відкриваються нові цікаві факти. У скрутних та гарячих дев’яностих роках ті нелюди, що, їхньою мовою, «провчили їздюка, не вмію чого їздити» мали безпосереднє відношення до організованого злочинного угрупування братів Совлохових. Нині всі вони вже не з нами. Однак, «серйозні хлопці» такого формату завжди будуть потрібні для виконання брудної роботи. Тут треба бути уважним лише в одному питанні: після виконанні «роботи» пересвідчитись у знищенні будь-яких можливих даних, підтверджуючих такого роду співпрацю.

Тому представники «Удару» нині намагаються як найшвидше видалити навіть із особистих сторінок підозрюваних у соціальних мережах Інтернет, накшталт «Facebook», «ВКонтакте», будь-яку інформацію про свої зв’язки з деякими з них. Не будемо вказувати їх прізвища, адже це таємниця досудового розслідування. Однак, в котре можемо пересвідчитись у алчності та безпринципності представників опозиційних сил, ладних на все, навіть на калічення своїх же побратимів, за для досягнення своїх власних політичних амбіцій і мрій.

Соня Перова Online REport

Просмотров: 273 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: