Главная » 2013 » Декабрь » 6 » Юлія Тимошенко: ця трійка є слабкою, не спроможною на дії та ідеї
9:36 AM
Юлія Тимошенко: ця трійка є слабкою, не спроможною на дії та ідеї

Юлія Тимошенко: ця трійка є слабкою, не спроможною на дії та ідеї

 

Те, що відбувається на Євромайдані, окрім як, цирком з політичними клоунами назвати ніяк не можна. Яценюк, Тягнибок, Кличко, Турчинов, Луценко  та ін. на публіці серед студентів мало не в «засос» цілуються демонструючи «напоказ» оточуючим свою любов один до одного, до мітингуючих та до України. Потрібно ж негайно набирати електоральні бали напередодні президентських виборів.

А що відбувається за кулісами? Лідери опозиції там також продовжують любити один одного, спільно відстоюючи інтереси опозиції та людей? Звичайно ж ні. За кулісами «показухи» опозиції відбувається жорстока та непримиренна війна один з одним, як «криси в банці». Насправді кожен з лідерів опозиції просто у сні бачить як знищує свого конкурента. І це справді так.

 А ще на днях доця ув’язненої лідерки опозиції Женя Тимошенко почала плакати, що про її маму всі забули. Вона слізно підійшла до Турчинова і Власенка і заявила їм, що її матуся розчарована лідерами опозиції, що за цілу неділю майдану ніхто не крикнув «Юлі волю». І дійсно в її словах є дика правда. Сьогодні на барикадах мітингів у Києві кричать все що завгодно, від підписання Угоди про асоціацію з ЄС до відставки Уряду. Але чомусь ніхто з політиків, наголошую, а особливо лідерів опозиції, навіть словом не згадали Ю.Тимошенко, та жодного разу не підняли питання про її звільнення.

А навіщо взагалі про неї згадувати? Сьогодні склалася така ситуація, що про Тимошенко забули, як про вчорашній день, не тільки Яценюк, Кличко, Тягнибок, а й європейські політики. Сьогодні нікому не цікава якась там «політ увезена» Тимошенко. Сьогодні на вулицях столиці розгортаються зовсім інші – більш цікаві політичні баталії. Сьогодні Яценюк, Кличко та Тягнибок піаряться не на затянутому і нецікавому звільненні Тимошенко, сьогодні вони піарятья на «Євромайдані». Навіть в ході Саміту у Вільнюсі жодний з них не згадав про Тимошенко. Як то кажуть - політична дружба коротка.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 287 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: