Главная » 2013 » Декабрь » 10 » Як Кличко із Саакашвілі розважалися
2:35 PM
Як Кличко із Саакашвілі розважалися

Як Кличко із Саакашвілі розважалися

 

Нагадаємо, що 6 листопада на запрошення опозиційних лідерів до Києва, а точніше до Майдану, прибув екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі. Опозиція покликала Саакашвілі допомогти їм здійснити державну «перезагрузку», оскільки в самих забракло креативу. Перебуваючи на заслуженому відпочинку, після свого програшу на цьогорічних грузинських виборах, екс-президент Грузії люб’язно погодився «потусити» в Україні.

Після прильоту він одразу зустрівся з опозиційною трійцею українських псевдоєвроінтеграторів, щоб обсудити свій виступ на Майдані та ознайомитися з українськими реаліями, щоб з найкращого боку пропіарити «потуги» опозиції за краще майбутнє. Після перемовин, Саакашвілі з Кличком вирішили добре розважитися перед такою відповідальною місією. Кличко запросив грузина до ресторану «Кафа», який знаходиться в центрі столиці за адресою пров. Шевченка, 3, ну справді не бутербродами ж з Майдану пригощати такого поважного грузинського гостя.

От тільки розважитися не вийшло, оскільки лишень вони зручно розмістилися, щоб добре розігрітися напередодні чергового майданівського дня, як біля ресторану почалося пікетування з грузинськими прапорами та гаслами «Лузери додому», красномовно натякаючи Саакашвілі на його програші на цьогорічних президентських виборах.

Кличко звісно боксер хоч куди, проте розхвилювався не на жарт, адже чудово розуміє, що міжнародний скандал йому наразі ні до чого. Боксер-політик почав терміново викликати підмогу та наказав надіслати до ресторану близько тисячі осіб, щоб залагодити такий неприємний для грузинського гостя інцидент. 

Опозиції в пору замислитися, що Майдан незадоволений бездіяльністю та несамостійністю опозиції, адже постійні консультації та перемовини є не що інше, як черговий доказ їх цілковитої безпомічності та безпорадності. Майдан об’єднався не для того, щоб діяти за грузинськими чи будь-якими іншими нав’язаними сценаріями. Цікаво, хто скористається Майданом-2013 та чи не стане він для українців черговим глибоким розчаруванням на кшталт Майдану-2004? Наразі ніхто не береться відповідати на це питання та прогнозувати можливий розвиток подій. Очевидно лише одне, що опозиціонери намагаються втримати Майдан та, маніпулюючи ним на свій розсуд, прийти до влади, от тільки «лузерам» на Майдані не місце.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 277 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: