Главная » 2013 » Декабрь » 11 » Яценюку Євромайдан вже не цікавий
6:29 PM
Яценюку Євромайдан вже не цікавий
           Яценюку Євромайдан вже не цікавий



          Як почали заявляти деякі функціонери ВО «Батьківщина», віра в перемогу Арсенія Яценюка практично розтанула. Все частіше серед партійних функціонерів чути скептичні вислови стосовно заяв лідерів опозиційних політичних сил стосовно їх готовності до тривалого проведення акцій на «Євромайдані». Це й не дивно, оскільки партфункціонери достатньо давно вже прорахували, що проведення активних масових протестних заходів, може протриматися від сили до початку Нового року.
          Саме з цих об’єктивних причин, програма глобального піару Арсенія Петровича вичерпала себе, бо тут вже як не піар, а рейтинг замість того щоб рости – в кращому випадку, залишається незмінним, а то й взагалі падає, оскільки приторність «яценюківського піару» вже сидить у народу в печінках. Логічно, що через це, ВО «Батьківщина» його не підтримуватиме у тому числі і фінансово, тому що, як кажуть: «поливають те дерево, яке росте і тягнеться, а не те, що засихає».
          В принципі, Яценюку слід було зрозуміти дегенеративну тенденцію свого політичного росту ще весною 2013 року. Першими ластівками стали просочення у засоби масової інформації витоків попередніх даних про оцінку максимальної ефективності протидії кожного з опозиційних кандидатів на противагу В.Януковичу. 
        Ще тоді, про нього писали, що Сені доцільніше було б створювати імідж «розумного єврея», а не войовничого мачо, оскільки в другий його образ, скоріш за все, ніхто не вірить, не враховуючи хіба що його дружину Терезію, яка за ним і в вогонь, і в воду, аби створити чоловіку образ прекрасного американського сім’янина. Також, у Яценюка практично повністю вичерпані резерви електорального росту – на сході та півдні України його сприймають всього лише як представника ВО «Батьківщини», а в центрі – взагалі не сприймають як особистість.
         Чисто з людської точки зору, стан Арсенія Петровича зрозумілий, оскільки обставини склалися таким чином, що йому доведеться пропустити вперед Ю.Тимошенко, яка в змаганнях «підставити на рівній дорозі» дасть йому значну фору. Крім того, ще тієї ж весни швейцарське видання «Le Temps» цитує ув’язнену Юлію Володимирівну, мовляв, для неї є великою честю та відповідальністю факт її висування у якості єдиного кандидата від опозиції на виборах 2015 року. Цікаво, а Яценюк знає, що Тимошенко – єдиний кандидат від опозиції, і що всі його кричали на «Євромайдані» – це просто гра на чужий авторитет? А що вже казати про інших опозиційних лідерів, які вважали ВО «Батьківщина» надійним та прогнозованим партнером… Все дуже просто – Яценюк, у разі можливого майбутнього звільнення Ю.Тимошенко, легко стане п’ятим колесом у возі під назвою ВО «Батьківщина».

Юрій Гольденберг
Просмотров: 306 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: