Главная » 2013 » Декабрь » 5 » Інтернет-скандали проти Кличка ініціював його заступник
1:03 PM
Інтернет-скандали проти Кличка ініціював його заступник

Інтернет-скандали проти Кличка ініціював його заступник

 

Кличко пропускає удар за ударом. Цікаво, хто «вертел на честном слове» «еще того лесбияна», надаючи вказівку розповсюдити в мережі Інтернет особисту переписку Кличка. Саме під такими назвами в Інтернеті з’явилися статті з дискредитаційними матеріалами проти опозиціонера сучасності. В Інтернет виклали компромат на політика-боксера, виставивши його у вкрай непривабливому світлі. Матеріали п’ятирічного листування цілковито розвінчали образ порядної людини, який роками створювався піарщиками Кличка.

Зміст електронної пошти досить яскраво демонструє розподіл життєвих пріоритетів Віталія Володимировича. На першому місці – відносини з численними коханками. На другому – бізнес-питання. На третьому – політична діяльність. Доречи, судячи з листування, Кличко «далекий» від політики. Кому цікаво, той може почитати згадані статті.

Наразі постає інше питання, хто намагається «підсидіти» номер 1 партії «УДАР», можливо той, кому набридло бути номером 2? У найближчому оточенні відомого боксера і політика через «злив» проти шефа вирують неабиякі пристрасті. Хто ж так віртуозно, по всім законам політтехнологічного жанру почав розвінчувати образ героя-Кличка, оголивши його справжню сутність. Кому захотілося показати свою значимість?

За своїми численними вояжами, коханками, змаганнями та бізнес-інтересами Кличко забув, що він ще й лідер політпартії «УДАР», яка за постійної відсутності свого керманича давно розкололася на дві великі групи Палатного та Ковальчука. Коло підозрюваних звужується, хто Палатний чи Ковальчук наважився піти проти Кличка? Ні для кого не секрет, що у цих двох людей погляди на питання, які постають перед "УДАРом” та на завдання, які партія має виконувати дуже різняться. Палатний – грошовий, а, Ковальчук – ідейний «натхненники» «УДАРу». З грошами Палатного йому доказувати свою значимість не доводиться, все і так очевидно, а от Ковальчук…

На противагу грошам Палатного, Ковальчук - політтехнолог з багаторічним стажем, який знається на тонкощах виборчого процесу. Саме він відповідальний за всю публічну політику партії, інформаційно-аналітичну роботу, юридичні напрями. Також він є переговорником від "УДАРу” з іншими політичними фракціями.   

Наразі постає лише одне питання, чому Ковальчук вирішив «злити» свого шефа? Хоча відповідь очевидна, захотілося показати, що політтехнолог може як створити так і розвінчати будь-який образ. Кличко має зробити певні висноки на майбутнє, потрібно бути справжнім і тоді ніякі технологи не знадобляться.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 296 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: