Главная » 2013 » Декабрь » 3 » Геращенко покриває любовні ігрища Кличка з коханками
12:40 PM
Геращенко покриває любовні ігрища Кличка з коханками

Геращенко покриває любовні ігрища Кличка з коханками

 

Після оприлюднення всесвітньою хакерською групою «Anonymous» таємного листування лідера партії «УДАР» зі своїми коханками, за В.Кличком остаточно закріпилася «слава» зрадника, збоченця та цілковитого егоцентриста.

Однак, більш детальний аналіз написаних В.Кличком опусів доводить й те, що амбіціозний кандидат в Президенти України виявився, до того ж, професійним брехуном.

Для того щоб приховати своє життя на кілька родин, В.Кличко призначив колегу – однопартійну Ірину Геращенко (яка, до речі, й зводила свого боса з майбутніми коханками) відповідальною за підготовку «легенд» на той час, коли було потрібно пояснити своїй дружині, колегам по опозиції та виборцям відсутність очільника «УДАРу» в Україні.

Роботі нардепки не позаздриш (якщо, звичайно не враховувати «бонуси» від Кличка), адже чемпіон не бачив проблем в тому, аби «зліняти» на тропічні пляжі, наприклад, під час важливих парламентських слухань чи підготовки опозицією масштабних акцій протесту.

Ну як пояснити А.Яценюку та О.Тягнибоку чому замість організаційної та агітаційної роботи В.Кличко «жарить» чергову кралю на березі Атлантичного чи Індійського океану?

Але треба віддати належне інформаційному генію І.Геращенко – причини знаходились завжди: популяризація України в Ріо, важливі переговори на гірськолижних курортах в Альпах, лобіювання інтересів України під час вояжу на яхті…

Однак, якщо зраду В.Кличка власній дружині дехто ще може якось пояснити, то той факт, що, прагнучий стати Президентом України кандидат зробив зі своїх виборців чергову «чіку», якій вважає своїм обов’язком «вішати локшину» про щасливе спільне життя, пробачити вже не можливо!

Так, наприклад, на початку «Євромайдану» прес-служба партії поширила заяву, що В.Кличку, який нібито перебував на чергових «переговорах» не дозволили приземлитися в Києві. Однак, в світлі останнього викриття стало зрозуміло, що В.Кличко навіть не був в курсі того, чому саме він відсутній на акції. Підтвердженням того є смска, яку відправила співучасниця І.Геращенко своєму шефові: «Я сказала со сцены, что твой самолет не приземлился…».

Прикладів такого відвертого нехтування своїм оточенням, родиною й виборцями в оприлюднених матеріалах міститься безліч

Відкритим залишається лише запитання – коли нарешті В.Кличко вибачиться перед співгромадянами та відмовиться від політичної кар’єри в країні, яка завжди високо дбала про родинні цінності, братерство та щирість?

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 284 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: