Главная » 2013 » Декабрь » 5 » До Кличка приїхала дружина – його революція закінчилась
2:44 PM
До Кличка приїхала дружина – його революція закінчилась

До Кличка приїхала дружина – його революція закінчилась

 

До В.Кличка з Німеччини прилетіла дружина, щоб контролювати його під час революції, оскільки після останніх публікацій в Інтернеті щодо амурних походеньок лідера «УДАРу», вона, головного боксера-політика прагне не випускати з поля зору, аби той знову, вже з єврореволюціонерками, не «стрибнув у гречку». Тож тепер вже напевне можна казати, що революція для В.Кличка закінчилась не розпочавшись, оскільки три виступи перед Майданом не тягнуть на діяльність лідера мас. З приїздом Наталії, увесь час Кличко змушений буде проводити з дружиною. Як кажуть, її мовчання для В.Кличка тепер справжнє золото.

Вже відомо, що з 15.00 до 17.00 подружжя Кличків щоденно обідатиме у ресторані. Після обіду Віталій з дружиною відправлятимуться до дому й залишатимуться там. Відомо, що свій подальший графік на тиждень В.Кличко спланував так, щоб усі зустрічі з послами ЄС, Німеччини, США та іншими особами проводились щоденно з 19.30 до 20.30 (дружина більше часу витрачати на це не дозволяє). Залишок вечора В.Кличко також проводитиме з дружиною, а відвідування Майдану у їх плани не входить.

Тепер йому заборонено брати активну участь у революції, проводити таємні зустрічі та надовго відлучатись від дружини.

Ось так опозиція втратила одного з своїх лідерів. Тепер, часу гуляти «Майданом» в боксера вже зовсім не буде, адже дружина буде лютувати. Воно й не дивно. Щоб дружина довіряла, треба більше часу проводити з сім’єю, а не з коханками в іноземних ресторанах.

Ще й часу на вирішення питання щодо остаточного залишення спортивної кар’єри на користь політичної майже не лишилось.

Цікаво, чи буде пан Кличко звинувачувати владу у тому, що дружина із ревнощами прилетіла до Києва і завадила Віталію робити революцію.

Олександр Грін

Просмотров: 296 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: