Главная » 2013 » Декабрь » 3 » Чому Кличко ховає єврейське походження?
10:44 AM
Чому Кличко ховає єврейське походження?

Чому Кличко ховає єврейське походження?

 

Таке питання дуже довго мучило сина богообраного народу - голову релігійної єврейської громади м.Харків Едуарда Давидовича Ходоса. Протягом свого життя шановний ребе написав близько 20 книжок, на основі яких він створив «народну бібліотеку». Крім того, Батьківщина із Землі обітованої потурбувалася про великого сина ізраїльського народу, та вирішила допомогти відкрити близько 1000 відділів по всій території України. Для більш масштабної просвіти народних мас, запроваджені інститути засновників-агітаторів, які здійснюють велику просвітницьку діяльність в усіх українських регіонах. Завдяки грандіозним старанням армія читачів найцікавіших книжок зростає з кожним роком.

 Зі сторінок цих книжок можна досить глибоко поглянути на історію та генеалогічні дерева політичного бомонду України. Велику увагу привертає дослідження Едуарда Давидовича сім’ї славетного українського боксера та лідера партії «УДАР» В.Кличка. Беручи за основу праці великого єврейського дослідника, виявляється, що В.Кличко також єврей, але чомусь дуже соромиться цього факту. В книзі приведена історія про те, як бабуся Кличка, єврейська вчителька української мови у Черкаській області на прізвище Етінзон, пережила війну завдяки начальнику паспортного столу, який переховував її від німців, а потім став її чоловіком.

 Крім цього, Е.Ходос зазначив, що єврейство передається по материнській лінії, і у зв’язку з тим, що у сім’ї Кличків від пані Етінзон народився хлопець, то Віталія Кличка не можна рахувати повноцінним євреєм, а лише негалахічним євреєм, тобто не признаним Галахою - традиційним єврейським правом, яке тісно переплетене з іудаїзмом та регламентує релігійне, сімейне та суспільне життя віруючих євреїв. Він дуже хотів би змінити цей закон, але не може, тому, на жаль, єврейський боксер В.Кличко все таки залишається українським. Пан Ходос, щоб вирішити питання, зробив пропозицію В.Кличку пройти священне таїнство «обрізання», але як повідомили люди з близького оточення В.Кличка, останній категорично відмовився.

 Тоді Едуард Давидович спробував вплинути на однопартійців пана Кличко, зокрема на екс-голову Служби безпеки України Валентина Наливайченка, з яким він познайомився ще в 2009 році, коли останній давав інтерв’ю ізраїльським журналістам для порталу «izrus.co.il» після розмови керівника української спецслужби з начальником Бюро по зв’язкам з російськомовним єврейством «Натів» Наомі Бен-Амі. Але на жаль і тут справа не зрушила з мертвої точки.

 При такому розкладі, залишаться лише більш глибоко вивчати генеалогічне дерево, для отримання більш вагомих доказів, які стануть основою для того щоб зробити виняток у тисячолітньому законі Галахи і по праву рахувати В.Кличка чистим євреєм. А поки що, доводиться миритися з ярликом «негалахічний».

Алена Криничная "Політична Україна"

Просмотров: 379 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: