Главная » 2013 » Декабрь » 7 » Через «свободівця» Мірошничека постраждали люди
10:38 AM
Через «свободівця» Мірошничека постраждали люди
Через «свободівця» Мірошничека постраждали люди

 

Схоже, що «Свобода» ще не показала себе у всій своїй красі, а лише трішечки привідкрила завісу, однак, побаченого вистачає, щоб зробити певні висновки. Мова йде про те, що протягом останнього часу «Свобода», лише прикривалась маскою демократичності, а насправді, вичікує на нагоду показати всю свою шовіністичну суть. І привід підвернувся.

1 грудня, під шум т.зв. «Євромайдану», коли люди вийшли на вулиці через невдоволення діями беркутівців, «свободівці», користуючись моментом вирішили підлити масла у вогонь. Ініціатором виступив нардеп «свободівець» Ігор Мірошниченко, який надав вказівку активістам руйнувати пам’ятник Леніну на Бессарабській площі у Києві. Інші «свободівці» з праворадикалами намагалися захопити Адміністрацію Президента. 

Пам’ятник Леніну можна назвати свого роду святинею для комуністів, і здійснивши спробу зруйнувати його, «свободівці» переводять все в історичну площину, а це  - шлях в нікуди, адже в кожного своя історія і своя правда.

 Ігор Мірошниченко знову натравив беркутівців на активістів та пересічних громадян, тому відповідальність за пролиту кров лежить на його совісті. Народні депутати, особливо ті, які закликають до активних заходів, повинні чітко усвідомлювати свою повну відповідальність за життя та здоров’я людей.

Інакше, через бездумні дії, політиків а-ля Мірошниченко,  можуть постраждати невинні люди. 

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 265 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: