Главная » 2013 » Декабрь » 6 » Через любов до закордону не бути Чемпіону президентом
9:47 AM
Через любов до закордону не бути Чемпіону президентом

Через любов до закордону не бути Чемпіону президентом

 

Ймовірно Віталій Кличко не зможе поборотись за крісло Президента України через надмірну симпатію до закордонного життя. Справа йде до того, що ЦВК на законних підставах відмовить йому у реєстрації в якості кандидата в президенти.

Наприкінці жовтня в Інтернеті було поширено статтю «Кличко не може бути президентом, згідно до законодавства України». Автор статті з правової точки зору доводить, що кількість часу, проведеного Кличком за кордоном, суперечить вимогам Конституції України до потенційного кандидата на вищу державну посаду.

Єдиним питанням після констатації даного факту залишилась мета поїздок лідера «УДАРу» за кордон. Адже, дні робочих відряджень, або лікувань за рекомендацією українського лікаря, або навчання не рахуються. Але, якщо людина перебуває в інших країнах більше 180 діб у приватних цілях – хай забуває про таку омріяну посаду.

Крапки над «і» розставив вилив в мережу вмісту особистої поштової скриньки Віталія Кличка. Мене, насамперед, вразив не факт подружньої невірності та доволі розгульного способу життя Чемпіона по боксу. В пам’яті закарбувались фотографії місць відпочинку лідера «УДАРу», на яких тільки закордонні ландшафти.

Кличко дійсно намагається якомога більше часу проводити на березі моря чи схилах гір. Але море це зовсім не Чорне, а гори – не Карпати. Лідер «УДАРу» може мати неймовірну кількість чеснот, проте зневага до батьківщини переважає їх. Він навіть дітей своїх привозить на Україну як на екскурсію! Чи можемо ми погодитись на президента, який замість управління державою займатиметься виключно закордонними «робочими» поїздками?..

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 288 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: