Главная » 2013 » Декабрь » 10 » Cергій Пашинський шукає трупи в моргах, щоб підкинути їх на “Євромайдан”
2:41 PM
Cергій Пашинський шукає трупи в моргах, щоб підкинути їх на “Євромайдан”

Cергій Пашинський шукає трупи в моргах, щоб підкинути їх на "Євромайдан”

 

В той час, коли український народ вийшов на вулиці Києва для публічного висловлення своєї громадської позиції, опозиційна трійка намагається на всі сто процентів використати народні маси для вирішення своїх амбітних бажань домогтись влади. А якщо зупинитись і проаналізувати всі настанови та заклики, що лунають з їх вуст, одразу можна зрозуміти, що непідписання угоди про асоціацію України з ЄС лише привід, ширма для захоплення влади.

При чому, наразі здійснюється все заради того, щоб утримати градус напруги та людей на центральних вулицях м. Києва. Прості заклики до вчинення активних дій вже не сприймаються людьми як обов’язкові до виконання. Народ починає жити на «Євромайдані» своїм життям, використовуючи державні адміністративні будівлі для відвертого, хоч і тимчасового, поліпшення власного життя.

І навіть зараз, опозиційні лідери не можуть поділити між собою пальму першості. Кожен намагається пропіаритись першим та як найкраще перед своїми опозиційними побратимами для того, щоб саме його обличчя запам’яталось майбутнім виборцям як єдиного представника опозиції. Крім того, політтехнологами останніх продовжують здійснювати нові і нові, креативні, але вкрай цинічні, піар-ходи для активізації народних мас до вчинення радикальних дій, адже наразі проти них опосередковано грає навіть природа. Пан Пашинський отримав креативне завдання від А.Яценюка. Воно полягає у пошуці в моргах м. Києва та Київської області так званих «безхозних» трупів, їх транспортування та прихованого підкидання поблизу «Євромайдану» з метою подальшого подачі ЗМІ ціих тіл, як жертв фізичної розправи авторитарного режиму. На даний час пошук триває. Проте, перші, хоча не дуже очікувані, результати вже є. Так, на «Євромайдані» вже було знайдено труп людини. Спочатку, говорили про померлого з невстановлених причин. Однак, після встановлення особи померлого та проведення експертиз, було з’ясовано, що це був безхатченко з відкритою формою туберкульозу, який перебував на обліку у соціальній службі та державному туберкульозному диспансері кілька років. Отож, цинічні людожери не гребують нічим на шляху до захоплення влади!

Катерина Журавльова, "Аргумент”

Просмотров: 313 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: