Главная » 2013 » Декабрь » 10 » Автопробіг опозиції очолив знаменитий наркоман
2:38 PM
Автопробіг опозиції очолив знаменитий наркоман

Автопробіг опозиції очолив знаменитий наркоман

 

Сьогодні, на «5 каналі» вийшов сюжет, головним героєм якого став координатор опозиційного автопробігу Костянтин Піляєв. Пан Костянтин закликав усіх свідомих громадян приєднатись до автопробігу в підтримку Євромайдану.

Сама ідея автопробігу покликана пробудити у людях почуття єдності та підняти патріотичний дух. Нажаль, єдине, що наразі може скомпрометувати цю громадську акцію – це людина, яку опозиція призначила керувати пробігом.

Костянтин Піляєв, нещодавно був затриманий правоохоронцями за вживання, розповсюдження та втягування неповнолітніх до вживання тяжких наркотиків. І якщо вживання – це його особиста справа за яку він розплатиться власним здоров’ям, то за розповсюдження та «підсаджування» дітей на тяжкі наркотики потрібно саджати за грати довіку.

Піляєв, з таким, невластивим наркоманам, завзяттям долучився до справи автопробігу, так ніби завтра настане кінець світу. Певно йому пообіцяли закрити справу та зняти усі обвинувачення після перемоги опозиції. Він може не тільки залишитися на свободі, а продовжити труїти наших дітей своїм зіллям.

Гірше всього, що таких «Піляєвих» серед провокаторів Майдану більше ніж нормальних адекватних людей, які прийшли на головну площу аби висловити свою громадську позицію. Саме через них складається враження, що Майдан це юрба невігласів, а не осередок демократії.

Катерина Журавльова, "Аргумент”

Просмотров: 319 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: