Главная » 2013 » Декабрь » 7 » «Алко-УДАР» не пройде
10:54 AM
«Алко-УДАР» не пройде

«Алко-УДАР» не пройде

 

Ні для кого не є таємницею, що одним з напрямків бізнес-діяльності лідера політичної партії «УДАР» в Україні є виробництво алкогольних напоїв. Як відомо, алкогольний бізнес - приносить надприбутки своїм власникам та горе тим, хто схильний до зловживання такими видами продукту. Асортимент у Віталія Володимировича різноманітний, як-то кажуть на будь-який смак, від пива до горілки.

Наразі Кличко є власником торгової марки пива «Чернігівське», також з ним пов’язують компанію «Нові продукти» (колишній «Алкотрейд»), яка спеціалізується на виробництві популярних серед молоді слабоалкогольних напоїв, серед яких коктейлі «Шейк» та «Крімель». Компанія знаходиться в райцентрі Жашків Черкаської області. Вона випускає два види горілки: «Старий друже» і «Коштовна», а також 10 видів «слабоалкоголки» та «енергетиків». Тож зважаючи на такий широкий асортимент продукції, Кличку є чим залити очі своїм виборцям. За оцінками економічних експертів «Нові продукти» займають чверть українського ринку слабоалкогольної продукції. 

Але ж така підприємницька діяльність Кличка спрямована на знищення української нації. Нагадаємо, що 24 жовтня Віталій Володимирович оголосив курс на Президентські вибори. При такому розкладі українці найближчим часом можуть стати чи не самою п’яною нацією, адже сам Президент буде заохочувати їх до цього. Пийте на здоров’я, шановні виборці!

Наразі, згідно з дослідженнями Всесвітньої організації охорони здоров’я, українці займають п’яте місце в світі за кількістю спожитого алкоголю на душу населення, та перше - в рейтингу вживання алкогольних напоїв неповнолітніми. 

Такий, м’яко кажучи, нездоровий бізнес йде врозріз з виборчими відеороликами, в яких спортсмен-політик ратує за здоровий образ життя та гармонійний розвиток молодого покоління. Дивно, що самого Кличка це протиріччя схоже не бентежить. Адже політик, який з одного боку піклується про потреби своїх виборців, а з іншого – споює їх, речі несумісні.

Вибір за Вами, Віталію Володимировичу, що вам дорожче алкогольний бізнес чи здорова нація, оскільки алко «УДАР» в Україні не має майбутнього.

Сергій Поличевський, "Политический герменевт”

Просмотров: 349 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: