Главная » 2013 » Ноябрь » 26 » Загулявши в Німеччині, Кличко доручив Євромайдан своєму брату Володимиру
12:23 PM
Загулявши в Німеччині, Кличко доручив Євромайдан своєму брату Володимиру

Загулявши в Німеччині, Кличко доручив Євромайдан своєму брату Володимиру

 

Керівники опозиційних партій «УДАРу», «Свободи» та «Батьківщини» дуже занепокоєнні відсутністю на Євромайдані Віталія Кличка. Зникнення головного «УДАРівця» ретельно приховують від рядових партійців. Але усі тайни невдовзі стають відомими. Ось і нам стало відомо, що Віталій Володимирович знаходиться в Німеччині, і не з якимось офіційним візитом, як політичний діяч, а всього-навсього загуляв на вихідних у барах Гамбурза.

Мабуть важливіше для Віталія Кличка, приємно та з шиком провести час дома у Німеччині, а не мокнути під дощем на Євромайдані. Таку поведінку одного з опозиційних лідерів не можуть зрозуміти ні Яценюк, ні Тягнибок, ні керманичі «Батьківщини». Крім того В.Кличко не залишив ніяких розпоряджень щодо виділення фінансів на продовження Євромайдану. І це особливо турбує лідерів опозиції, які не хочуть самі розплачуватися за акції Євромайдану. Зник та і годі. І лише телефоном доручив своєму брату Володимиру взяти участь у заходах спільно з іншими опозиційними керманичами.

           Ось так підводить Віталій Володимирович своїх політичних колег, а можливо не бачить перспективи вкладати відкладені на Президентські вибори кошти у Євромайдан.
Просмотров: 317 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: